(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🚀 💶 ЛУЧШАЯ РАБОТА 💵 🚀 ‼️🚘 ДЛЯ ВОДИТЕЛЕЙ 🚘‼️ Пассажирские перевозки по странам ЕС🇪🇺🚘 Странны работы: 🇱🇻Латвия 🇱🇻 🇵🇱Польша🇵🇱 🇧🇬Болгария🇧🇬 🇭🇷Хорватия🇭🇷 🇸🇮Словения🇸🇮 ‼️МЫ ПРЕДЛАГАЕМ‼️ ❗️Быстрые гарантированные выплаты (деньги вы всегда получаете вовремя) 💵 Также возможен Аванс на топливо🚀 ❗️Точные, проверенные и безопасные маршруты 🗺 ❗️Заработок за рейс от 2000$💸 ❗️ Лучшие маршруты, также наши логисты ведут вас от точки А до точки Б — круглосуточно📱 Присоединяйся к нашей команде и заработай на свою мечту 💵✨ 📩 Для более подробной информации - ждем вас в личных сообщениях 💬
-
А мерсом? )
-
20 баксов это 20 баксов получается?
-
Уряд Фіцо збільшив експорт зброї до України попри заяви? Роберт Фіцо таврував політичних суперників як розпалювачів війни, називав себе головним прихильником миру і під час виборчої кампанії минулого року казав, що не дасть Україні "жодної кулі". Але нещодавно словацький часопис Sme проаналізував дані експорту, які вказують, що попри суперечливі заяви Фіцо, Братислава не лише не зменшила обсяги військових постачань Україні, а продала зброї навіть більше, ніж попередні уряди. З даних випливає, що уряд Фіцо насправді сприяв військовому експорту в більших обсягах, ніж обсяги за п’ять місяців попереднього перехідного уряду Людовіта Одора, якого чинний прем’єр-міністр звинувачував у “підтримці військового конфлікту”. І Фіцо знав, що заборонивши комерційні постачання він зруйнував би і міжнародну репутацію словацької держави і приватних виробників зброї. @OstanniyCapitalist
-
🇸🇦Саудівська Аравія залишить Росію без грошей на війну, якщо обвалить ціни на нафту – Politico Трейдери прогнозують, що Саудівська Аравія може відповісти, збільшуючи експорт нафти, щоб захопити більшу частку ринку та отримати більше прибутку, навіть якщо ціни знизяться. Ця стратегія може спричинити падіння цін на нафту і стати поганою новиною для Путіна. Можливий крок Саудівської Аравії становить "величезний ризик" для бюджету Росії, оскільки країна надто залежна від нафтових доходів. І це лише один із кількох непередбачуваних факторів, таких як президентські вибори в США ℹ️ підписатися
-
вархаммер, да
-
бля це ж каєн)
-
цейво, а розкажи трохи про враження від вану в порівнянні з торонтно. Чисто природно-кліматично-люди, не в контексті робот і зарплат
-
Хонда топ 💪✊
-
та це ясно, і в принципі похуй на таку тупу людинку) ми ж не такі, і кореляція між поломками нових тачок буде так само зберігатись з тими ж тачками 3+ років, так шо ця табличка мені здаєтсья цілком репрезентативна. Ми бачимо шо мерседес і фольц почали економити і робити говно, фольц он звільняти 30к людей зібрався і убитки не може порахувати. Цікаво кароч. От мій товариш купив нового Атласа в штатах, а я б вже після цієї інфи дуже б думав сильно при умові шо атлас мені подобається в цілому (ні)
-
Ну ці консюмер реморти це ж на нові тачки і це досить умовна штука. От мінікупер на третьому місці. Звичайна людинка дивиться, читає і йде потім купувати мініка. Звісно купувати вона іде 2010-2015 роки. І при цьому вона не хоче купувати в мене бо ой ай, треба щоб оріжінал овнер, сервіс хісторі, чеки з шопів. А потім раз і цепка ГРМ на ньому перескочила, чи клапан вигорів. І тоді ця людинка охуїла бо як так за таку маленьку машинку заплатила 5-7к а тепер іще треба відварити 4-5 к дилеру за ремонт.
-
ну ок, не почали а успішно продовжують)