(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ви думаєте так легко стільки кеша переправити за кордон ?
-
Ризиків там багато. Від крадіжки до прильоту
-
Мати незаконні $6млн і красти їх це ж різні речі. Тут дійсно трохи дисонанс що люди котрі мають такі гроші не подумали про ризики повʼязаних з їх фізичним перебуванням грошей в Україні. Як прийшли - так і пішли
-
Не легко, розумію. Але ця проблема може вирішитись за допомогою сервісів котрі візьмуть за це свій %. І вівці цілі і вовки ситі
-
То вже приємні клопоти
-
Підкажіть, якщо працювати не на Канаду, то как тут документально з цим, що потрібно щоб кошти заходили на рахунок у місцевий банк?
-
Статистично великі землетруси в цій місцевості відбувалися приблизно раз на 300 років. Останній великий був у 1706 чи щось таке.
-
я не відчув( треба боятись?
-
але точно я не знаю)
-
Навіть думаю декларацію брокер сам може подати бо інший ринок це тригер
-
це враховується але треба декларацію подати все-одно
-
www.vicnews.com/news/vancouver-island-overdue-for-the-big-one-can-also-expect-mega-thrust-tsunami-52259
-
я так розумію це було дуже глибоко та землетрус між островом та Ваном це не типово
-
цікавий оффтопік факт: по статистиці найчастіше дітей крадуть в публічних місцях як фонтани, басейни, дитячі майданчики. Там де натовп і кіпіш. Батьки втикають в телефони на розслабоні, а малого уводять подивитись на щеночків лабрадора.
-
Та это, не слушай его, и знакомым скажи шоб не слушали
-
Я думаю що він їблан як і ті з мільйонами
-
Ну так ты ж пишешь, приводишь его в пример
-
Ні до чого, але ж це блондини
-
От у нього і запитай
-
А причем коррупция к тому шо рососия напала?
23 Jan 2023, 01:02
572577/635306
3 minutes ago