(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але точно я не знаю)
-
Навіть думаю декларацію брокер сам може подати бо інший ринок це тригер
-
це враховується але треба декларацію подати все-одно
-
www.vicnews.com/news/vancouver-island-overdue-for-the-big-one-can-also-expect-mega-thrust-tsunami-52259
-
я так розумію це було дуже глибоко та землетрус між островом та Ваном це не типово
-
цікавий оффтопік факт: по статистиці найчастіше дітей крадуть в публічних місцях як фонтани, басейни, дитячі майданчики. Там де натовп і кіпіш. Батьки втикають в телефони на розслабоні, а малого уводять подивитись на щеночків лабрадора.
-
Та это, не слушай его, и знакомым скажи шоб не слушали
-
Я думаю що він їблан як і ті з мільйонами
-
Ну так ты ж пишешь, приводишь его в пример
-
Ні до чого, але ж це блондини
-
От у нього і запитай
-
А причем коррупция к тому шо рососия напала?
-
А потім якийсь венс в інтервʼю каже так Росія напала але ж і Україна не свята у них корупція
-
Я казав 😊 t.me/uaitincanada/98160/633237
-
Це було дуже довго) 9 днів)) я клав в польські, австрійські, нідерландські та канадські банки після 2022, тільки декларацію просили. Походження грошей ніхто не просив.
-
Я слідкував за цим тоді. Це питання про ввіз грошей і це було дуже недовго, швидко прикрили. Але коли ти кладеш в банк більше 10к евро все одно потрібно саме походження, а не справка з митниці
-
Еще ни разу не видел, чтобы говорили о коррупции не во власти, ну как ты себе представляешь это? Ты мне закатки отправишь, а я буду поддерживать твои какие-то мысли?
-
А ти не слухай американських кандидатів)
-
Але він сказав «я ж не лох»
-
Треба слідкувати за анонсами НБУ, бувають різні «фічі», які звичайні люди пропускають. Наприклад, коли достатньо було просто задекларувати на кордоні суму грошей і не треба було підтвердження. А польська сторона вимагає лише декларацію вже на своїй стороні
23 Jan 2023, 01:02
572585/636651
9 minutes ago