(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Израиль дерзок и прекрасен. Он совершил то, о чем давно мечтает вменяемая часть человечества: указал соплежуям ООН на их истинное место. ООН -это пережившая саму себя организация. Она весьма двусмысленно и пакостно повела себе во всем, что связано с войной в Украине. Невзоров @nevzorovtv
-
youtu.be/7Olo7B2ZydI?si=_kax2D5qWW7HWH8X Всім привіт, натрапила на ось таке відео. Хто що думає з цього приводу? Може чиїсь страхові платежі безпричинно різко підвищувалися в останні роки? Чи можна якось уникнути цього шпигування, окрім як сподіватися, що якщо ти не давав добро, то компанії не будуть збирати персональні інформацію? Як нового водія, мене це трохи напружує. Можливо всі про це вже знають, а я живу under a rock.
-
Близько сотні військовослужбовців 187 батальйону 123 бригади ТРО відмовились виконувати бойову задачу на Донеччині та самовільно залишили військову частину, — Суспільне "Я неодноразово звертався, навіть на свою ділянку, за яку відповідав я. Просив надати ПКМи, кулемети. Мені відповіли, що у нас немає, ми не можемо надати. А далі Донбас, а з чим?" — заявив командир взводу Сергій. 💛Підписатися