(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а ми ікри взяли тільки з лосося того, бо сам лосось несмачний але це в онтаріо
-
youtu.be/7Olo7B2ZydI?si=_kax2D5qWW7HWH8X Всім привіт, натрапила на ось таке відео. Хто що думає з цього приводу? Може чиїсь страхові платежі безпричинно різко підвищувалися в останні роки? Чи можна якось уникнути цього шпигування, окрім як сподіватися, що якщо ти не давав добро, то компанії не будуть збирати персональні інформацію? Як нового водія, мене це трохи напружує. Можливо всі про це вже знають, а я живу under a rock.
-
в студію!
-
і що тепер, їх посадять за дезертирство?
-
Близько сотні військовослужбовців 187 батальйону 123 бригади ТРО відмовились виконувати бойову задачу на Донеччині та самовільно залишили військову частину, — Суспільне "Я неодноразово звертався, навіть на свою ділянку, за яку відповідав я. Просив надати ПКМи, кулемети. Мені відповіли, що у нас немає, ми не можемо надати. А далі Донбас, а з чим?" — заявив командир взводу Сергій. 💛Підписатися
-
А ні, норм, я просто не думала, що головний кар інвестор виповзає з топіку про автівки, а ось же він
-
теорії змови?
-
показательно разве что
-
а хз
-
Думаєте це не правда? Чи просто ви прости з таким не стикалися?
-
В нас в Вікторії на 3х виходить близько 2к на трьох грошеріз + 350 eating out. Без вин і омарів. Ну там ще побутова хімія і всяке таке що ще в грошеріз сторах купляється.
-
В коментарях писали про таке. Кажуть, потім ці знижки прибирають, а преміум росте
-
О нормальний колір, не люблю коли бордовий
-
Мені страхова запропонувала добровільно встановити софт на телефон, щоб відстежувати моє водіння, за це можна отримати знижку 🤷♂
-
дякую
-
ніяк, треба жити і працювати в одній провінції
-
Усім привіт! Питання таке: якщо я проживаю в BC і буду працювати віддалено на Альберту - як це потім може позначитись на отриманні PR по BC PNP? Я в BC ще офіційно не працював. Чи легше переїхати в Альберту тоді?
-
Її заберуть при затриманні 😉
-
Мясо свинина та курятина з костко
-
Качки бізони фазани?
23 Jan 2023, 01:02
572743/637247
about an hour ago