(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ух, то на скільки людей?)))
-
Я не досліджував це питання щоб стверджувати напевно. Я завжди скептично ставлюся до теорій змови. Але я впевнений що страхові використовують будьякі доступні їм способи щоб маніпулювати ціною. Інакше бізнес не буде працювати. З приводу цих апок - я вважаю це лайном і не думаю взагалі таким користуватися. Можливість скинути 10 баксів у місяць не коштує відчуття що за тобою постійно стежать
-
Ааааааааааааа, в нас якщо додати категорію ресторани вийде 1к-1.1к в місяць 😱 Але ми не їмо майже в рестораних, кавуська бува, десертик і може якісь такоси чи щось таке
-
Стеження може бути різним. Он соц мережі і всілякі гугли теж стежать і використовують інфу. Мова про те, що якби ти був впевнений, що твоє водіння дасть тобі знижку, то ти не був би проти цього стеження, але у тебе є підстави думати, що знижки не буде, а буде підвищення. Я думаю можна не продовжувати цю тему
-
У мене помісячний контракт, а в контракті прописано, що можуть підвищувати, коли захочуть. Прикол в тому, що ціна була акційна на рік, але все одно вони можуть хоч на наступний день підвищити 😁 Я потім на rfd почитав про цей прикол, що так часто роблять. Так само з різними акціями і бонусами у банках, там маленькими літерами написано, що вони можуть змінити умови в будь-який момент😉
-
До речі, мені Белл з нового року підвищив плату за домашній інтернет на 5 або 6 баксів, вже точно не пам'ятаю, навіть ніякої комунікації не було, я просто помітив, що інша сума списуватись почала з рахунку. Це вони теж за мною стежили перед тим як підвищити вартість чи просто так?