(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я от можу вийти шось смачне купити коли хочеться, будь то бабл ті чи повноцінний міл
-
Який сенс на їжі економити? Це ж для себе коханого. Для свого тіла. Треба купляти топ хавку виключно і щоб було приємно, смачно і хотілося їсти. Життя занадто кортке для несмачної їжі, нецікавих машин та нудної роботи.
-
Тут повно смачного, якщо їжа не канадська
-
смачне в Канаді? Ну це повний лол 😂 Ви мабуть і "ресторани" тутешні "смачними" вважаєте?
-
Десь читала, що людина, яка переїхала до Канади/США в середньому за перший рік набирає приблизно 7 кг ваги😁
-
З фруктами і овочами засада, але треба шукати просто прямі поставки з ферми і вибирати правильно. Ми наприклад знайшли справжні смачні вишні, не черешні а саме вишні. Зараз варимо вареники з них
-
Так ну по перше я в Канаді не живу і подорожував тільки по Брітіш Коламбії. Мені там сподобалися круасани в деяких закладах і пиво з місцевої броварні а по друге - я думаю що якщо шукати то можна знайти. Я тут в сієтлі знайшов смачне корейске барбекю. Смачний пок, смачні суші(ну звісно до рівня Київських не дотягують, але їсти і кайфувати можна) Але це ж про заклади. А щодо продуктів то в костко смачний сир моцарела, смачне мясо, креветки, риба. Я тут став дійсно більше їсти лосося і різної риби. Ходимо в корейські магази і там багато цікавої риби. З фруктів смачні манго, персики(сезонно). Багато різних грибів в корейських магазах. Взагалі тут в Сієтлі набагато більше різноманіття продуктів сконцетрованих в одному місці ніж будь-де я бачив в Європі
-
ну так, згоден, щоб купувати в Канаді смачне воно повинно бути неканадським, про це я не подумав. Варіант приймається
-
доречі в костко норм аспарагус, не гірше ніж я їв в Іспанії та Італії
-
Треба просто більше заробляти
-
та ось схоже що так і живимо але коли не вистачає на інші хотілки, то доводиться передивлятися куди це все пливе)
-
дуже рідко типу кабачка старого чи аспарагуса ну вілтку інколи не встигали полуницю чи малину зʼїсти
-
хз, я в Канаді смачної їжі в Костко не знаходив. Їстівну - так, якщо добре пошукати
-
тут варто купити додаткову морозилку 😉
-
В мене постійно їжа викидалась, а то ж гроші, то прийшлось змінити свою стратегію
-
там і беремо)
-
о богу вишні я в канаді не бачила жодного разу, а так хочеться
-
Ти маєш на увазі готову їжу чи всі продукти?
-
Ні ну викидати їду це ж зовсім про інше. Просто купуйте менеш
-
І я зрозуміла що взагалі їм менше ніж думаю
23 Jan 2023, 01:02
572850/637408
18 minutes ago