(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, в Скошії
-
Лінкедін соцмережа для лицемірів. Памʼятаю як одна курка в лінкедіні постила insights з її малолітнього племінника що казав чому Україна і росія сваряться, простіше було якби президенти обох країн зіграли в шахи і хто переміг той і переміг і не треба стріляти і написала які ж діти розумніші за дорослих як би ми їх слухали. І в коментарях всі писали який геній її племінник і що так реально треба
-
В скошиі?
-
Мені здається, онлайн не можливо зааплаїться на програму для ньюкамерів, це тільки в бранчі. Таким чином, ти пробував відкрити звичайну кредитку, і отримав відмову
-
Я теж про паблік
-
Но там інша, кредитка. Arty хоче іншу
-
startright.scotiabank.com/ca/en/newcomers-to-canada-offer.html
-
Тому я і хочу звернуться до украіномовного щоб краще пояснити. Бо індуський менеджмент це ще та «шляпа»
-
Можливо, я не в курсі про кредитку для ньюкамерів. Дружина отримала звичайну
-
Це 4% кешбеку на рент ? Вау.
-
У неї досить високі вимоги, наскільки я знаю. Тому треба тільки особисто відкривати у відділенні, щоб наперед все обговорити
-
Можливо є сенс відкрити, а потім закрити))) коли закінчится фрі період за 2 роки)
-
Я це все знаю, у мене є така. Але я ж кажу, я рік користувався їх чекінг аккаунтом, потів вони самі запропонували відкрити Momentum infinite
-
Я хотів скошия моментум інфініті віза. Там рекюрмент кешбек 4% шоб прикрутити до чексі. В мене 2600 оренда можливо заробляти 500 на рік додатково
-
Чула як місцеві канадці так китайців називають, fucking commies
-
1.75% по дефолту, здається chexy.co/bundles
-
Дякую за деталі. Я то вже думав куди +1к халявний витрати 😅
-
Це 4% на recurring payments А їх вже треба через Chexy робити, які забирають щось в районі 1.5%, якщо не помиляюсь І у кредитки є ліміт річний на кешбек 😉
-
Олія в Костко виявилась з України
-
Це секретне послання
23 Jan 2023, 01:02
572987/644319
13 minutes ago