(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо тебе оформили в Онтаріо, а не в Квебеку на remote agreement
-
А ще я думаю може нафіг відмінити нетфлікс підписку тому що там нічого реального немає
-
короче я змирився що укр фільми офіційно уже не подивлюся
-
Я коли займався цим питанням взяв топ 3 впн сервіса - жоден не дав запустити нетфлікс. Я переписувався зі службою підтримки норда то вони скзаали що саме нетфлікс через Україну не працює і вони це вирішують. Але коли буде солюшен - хз
-
Та я знаю)
-
Made - то вже коли в пляшки пакують, а тут наче просто про те що олія з України
-
В залежності від позиції (у них там купа), це добре і для Онтаріо
-
Та. Я працюю з Онтаріо на Квебек. Фірма платить податки по Квебекськи, а по закінченні року CRA перераховує по Онтаріо і вертає. Дружина теж на Квебек, але їй зразу нормально рахують.
-
лол, ну в мене питали за провінцію, щоб зп заеджастити
-
Саме так і зробив, бо почало напрягати. Якесь корейське кіно без перекладу є, але жодної української стрічки - тупо нуль. Доки нема адекватного сервісу - нєлєгальноє наше все. ВПН не допомагає бо має бути нетфлікс акаунт зареєстрований з українською кредиткою.
-
а за інші хз
-
в Онтаріо найвищі
-
цікаво які кофи брали
-
sweet tv
-
Це акордеон
-
Це він мені
-
Ну ось я тобі кажу, що це точно не всюди, тим більш що скажімо як порівнювати Оттаву та Ванкувер по вартості життя🤷🏼♀️ тому якщо це тільки від провінції, правильно не буде
-
youtube.com/shorts/glrirH2PnB8?si=rt1ywpqzoIQmpy-Z
-
@DesertHetman ось і секретна частина плану підʼїхала, партнери довго ж мовчати не стануть, клята свобода слова
-
постуляли б пельки говоруни
23 Jan 2023, 01:02
573078/637247
about an hour ago