(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
или в целом
-
в какой локации?
-
Доброго дня, чи робив хтось в польші міжнародний паспорт для тваринки? бо щось в нашому селі не хочуть без польської адресси того робити? чи реально то зробити в великому місті?
-
В парках не можно розводити багаття буть де, тільки на відведених для цього майданчики з стаціонарними мангалами, або там де знак висить що можно готувати їжу у своєму мангалі. Також не можно вживати алкоголь (навіть в темному лісі на самоті). Самий нормальний варіант це багаття на бекярді або поїздка у котедж з fire pit
-
🇪🇺Європарламент визнав росію державою-спонсором тероризму 494 європарламентарів "за", 58 — "проти", 44 утрималися. "Європарламент наголошує, що цілеспрямовані напади та звірства, здійснювані Російською Федерацією проти цивільного населення України, руйнування цивільної інфраструктури та інші серйозні порушення прав людини та міжнародного гуманітарного права становлять акти терору проти українського населення та є воєнними злочинами; висловлює своє беззастережне обурення і засуджує ці напади і звірства та інші акти, які Росія вчиняє для досягнення своїх деструктивних політичних цілей в Україні та на території інших країн; у світлі вищезазначеного визнає Росію державою-спонсором тероризму та державою, яка використовує засоби тероризму", - йдеться у тексті резолюції.
-
2 місяці було мало пропозицій, чи зп мала?) Як воно?)
-
Я не є якийсь талант чи досвідчений , навіть не тестами нічого не покриваю) Тому дуже сумніваюся , що мене захочуть брати ) Мені би на інтерна десь попасти ) Ви Рубіст так розумію , скільки часу шукали роботу і який досвід маєте ?
-
Мені в іншому чаті людина відповіла , що шукав роботу 2 міс. З комерційним досвідом 3 роки. В мене схожа ситуація , тільки комерційного досвіду не маю і на Рубі)
-
Всім привіт, таке питання, чи є якісь шанси знайти роботу в Канаді з комерційним досвідом (2 роки): 1) PHP, Laravel (1.5 роки) 2) Nodejs, TypeScript, Nest, Express (1 рік) 3) Sql, Redis, Rabbit English: b1 P.S. зараз в Україні, але як буде змога, хочу поїхати в Канаду.