Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 377.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t373411620T Offline
    t373411620T Offline
    Mykola Petrunin
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи робив хтось в польші міжнародний паспорт для тваринки? бо щось в нашому селі не хочуть без польської адресси того робити? чи реально то зробити в великому місті?
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    В парках не можно розводити багаття буть де, тільки на відведених для цього майданчики з стаціонарними мангалами, або там де знак висить що можно готувати їжу у своєму мангалі. Також не можно вживати алкоголь (навіть в темному лісі на самоті). Самий нормальний варіант це багаття на бекярді або поїздка у котедж з fire pit
    1 Reply Last reply
    0
  • t909431365T Offline
    t909431365T Offline
    Tanja
    wrote on last edited by
    🇪🇺Європарламент визнав росію державою-спонсором тероризму 494 європарламентарів "за", 58 — "проти", 44 утрималися. "Європарламент наголошує, що цілеспрямовані напади та звірства, здійснювані Російською Федерацією проти цивільного населення України, руйнування цивільної інфраструктури та інші серйозні порушення прав людини та міжнародного гуманітарного права становлять акти терору проти українського населення та є воєнними злочинами; висловлює своє беззастережне обурення і засуджує ці напади і звірства та інші акти, які Росія вчиняє для досягнення своїх деструктивних політичних цілей в Україні та на території інших країн; у світлі вищезазначеного визнає Росію державою-спонсором тероризму та державою, яка використовує засоби тероризму", - йдеться у тексті резолюції.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Так ета, ковид же бьіл. Много чего схлопнулось
    1 Reply Last reply
    0
  • t909431365T Offline
    t909431365T Offline
    Tanja
    wrote on last edited by
    Так, моя ще сиру теж іноді їсть, але рідше. Їй 11. Шлунок слабкий. Є грижі (від народження). Але якщо притримуватися оцього раціону, що я написала, то все чудово.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    а скільки їй років? моєму 9 і проблеми з нирками, чисте мясо не дуже добре :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    я боюсь, що від тунця теж блювати буде. Він навіть від запеченої курки блював, тільки сира, тільки хардкор
    1 Reply Last reply
    0
  • t909431365T Offline
    t909431365T Offline
    Tanja
    wrote on last edited by
    Я вище писала про кішку, що їсть лише філе куряче (на парі роблю) і тунця (у власному соку, консерви звичайні). Іноді може з'їсти шматочок вершкового масла. От і весь раціон. Від сухого корму теж блює, а котячі консерви взагалі не визнає.🤷‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • t802401873T Offline
    t802401873T Offline
    Annet Kozyreva
    wrote on last edited by
    2 місяці було мало пропозицій, чи зп мала?) Як воно?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Любі котовласники. Хто годує своїх улюбленців натуралкою, поділіться раціоном. Бо кіт блює від всіх промислових кормів, а від курки - не блює, але я думаю, що таки однією куркою годувати кота нездорово.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    やaul☘loveGod$ Shkrd
    wrote on last edited by
    Я не є якийсь талант чи досвідчений , навіть не тестами нічого не покриваю) Тому дуже сумніваюся , що мене захочуть брати ) Мені би на інтерна десь попасти ) Ви Рубіст так розумію , скільки часу шукали роботу і який досвід маєте ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    やaul☘loveGod$ Shkrd
    wrote on last edited by
    Мені в іншому чаті людина відповіла , що шукав роботу 2 міс. З комерційним досвідом 3 роки. В мене схожа ситуація , тільки комерційного досвіду не маю і на Рубі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t307767835T Offline
    t307767835T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Всім привіт, таке питання, чи є якісь шанси знайти роботу в Канаді з комерційним досвідом (2 роки):     1) PHP, Laravel (1.5 роки)     2) Nodejs, TypeScript, Nest, Express (1 рік)     3) Sql, Redis, Rabbit English: b1 P.S. зараз в Україні, але як буде змога, хочу поїхати в Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    I do not know who needs to see this, but: hbr.org/2019/05/you-dont-need-to-meet-every-qualification-to-apply-for-a-job
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    А чим погано, що вони в Європі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    В цій ситуації я згодна та зробила б це також. Ти не опиняєшся на вулиці, просто підставляєш плече й працюєш більше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Тобто узагальнюючи - думай перш за все про себе, та якщо тобі хочеться побути кризовим менеджером - чому ні, але cover your bases
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Я завжди роблю тільки так, як добре для мене особисто та моєї родини. Часи коли я займалася рятуванням бізнесів, де моїх грошей нема, давно минули)) Звичайно, симпатія до компанії теж вагомий фактор. Тому - залежно від того, який саме ризик несуть «важкі часи». 1) Якщо важкі часи - це зменшення прибутків й ризик полягає в тому, що компанія готова мені порізати ЗП чи звільнити - то я не буду до неї loyal. Бо це може бути тільки в два боки. 2) Якщо на кону існування компанії, але за мене готові триматися і від мене щось реально залежить - можу поборотися. Але це тому, що в мене є запас грошей та я не страшенно пострадаю, коли все навернеться - роботу знайду швидко. Якщо ж запасу нема, або в мене така позиція, що шукати буду довго, та це фінансовий ризик для мене/родини - вибачайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t340718796T Offline
    t340718796T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Підкажіть як в Онтаріо з шашликами на природі? Типу виїхати кудись не в людне місце, або до озера та посмажити мняско?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    VANCOUVER, Canada’s biggest drone show : Bright Skies powered by Best Buy Where: West promenade & North Point of Canada Place When: December 2 & 3, 2022 at 6:00 p.m. This holiday season is about to get brighter because Best Buy will be lighting up the skies with Canada’s biggest drone show on December 2nd & 3rd at Canada Place! With over 300 drones moving in synchronization, the breath-taking spectacle will be the biggest of its kind in Canada and tell a holiday story. Join us for this free, family-friendly event on the west promenade and North Point of Canada Place.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags