(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А, сорі, побачила, що США.
-
Я вдома роблю, без цукру
-
Як на мене бургер краще для закінчення розмови, тільки ось вчора влетіла в обговорення сертифікацій😝
-
Тому і кажу як переїжджаєте, рахуйте не тільки нову ЗП, але й нові трати
-
Ну так. Без тіпсів. Я рідко беру саме старбакс і США, але буває, там дійсно дорожче. На кади то 19 дол
-
Трохи хуйове фото, але видно 14.18
-
Там такі ціни, ЛА точно так буде
-
Я тепер також, так
-
Ну малознайомим я так і кажу, навіть кажу running errands, щоб зрозуміли, що я зайнята людина, нема коли мені з вами тут😀
-
Так так, просто роби дуже посміхнене обличчя і кажи що збираєшся робити фан/деградувати
-
Чого вдавати? Я знаю меми про Eastern European face, не бачила саме таке формулювання😀
-
Я покупала саме старбаксівський сироп. Бо він як на мене найсмачніший. Але, звичайно, в ньому цукор є. Як ти цукор не їж, то просто спеції це непогана альтернатива. Просто там саме гарбузу ж нема, в сиропі є
-
Канадці дуже відкриті в плані запросити до себе, і якось вони не паряться чи там прибрано в них, такі типу - ой а ти ж не була в мене, заходь
-
Щоправда з серії «також я»: зустріла знайому коли гуляли з дітьми, зачепилися потриндіти, та вся родина влетіла на екскурсію по їх новому beach house😀 але це було цікаво!
-
Може, він отой.. інцел?)) не дивилася, але за описом схоже))
-
Макрон раніше за них додумався😝
-
Та ні, він просто топ стрімер мультимільйонер 🤷♂
-
Вже розігрів робить під відкриття мовних курсів не пенсії
-
чому єдиний? і як враження за півтора місяці?
-
Дуже заходить Клімат прекрасний. Краєвиди захоплюють.
23 Jan 2023, 01:02
573362/633621
2 minutes ago