(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я тепер також, так
-
Ну малознайомим я так і кажу, навіть кажу running errands, щоб зрозуміли, що я зайнята людина, нема коли мені з вами тут😀
-
Так так, просто роби дуже посміхнене обличчя і кажи що збираєшся робити фан/деградувати
-
Чого вдавати? Я знаю меми про Eastern European face, не бачила саме таке формулювання😀
-
Я покупала саме старбаксівський сироп. Бо він як на мене найсмачніший. Але, звичайно, в ньому цукор є. Як ти цукор не їж, то просто спеції це непогана альтернатива. Просто там саме гарбузу ж нема, в сиропі є
-
Канадці дуже відкриті в плані запросити до себе, і якось вони не паряться чи там прибрано в них, такі типу - ой а ти ж не була в мене, заходь
-
Щоправда з серії «також я»: зустріла знайому коли гуляли з дітьми, зачепилися потриндіти, та вся родина влетіла на екскурсію по їх новому beach house😀 але це було цікаво!
-
Може, він отой.. інцел?)) не дивилася, але за описом схоже))
-
Макрон раніше за них додумався😝
-
Та ні, він просто топ стрімер мультимільйонер 🤷♂
-
Вже розігрів робить під відкриття мовних курсів не пенсії
-
чому єдиний? і як враження за півтора місяці?
-
Дуже заходить Клімат прекрасний. Краєвиди захоплюють.
-
та я мало де був поки що. вчора вперше їздили за Чілівак на Хот Спрінгз, і там якийсь новий вайб, більше канадський як здалося. просто читав тут як Дмитро сюди хотів, і тому цікаво які враження.
-
А для тебе як?
-
Для мене єдиний також. Я не звикаю до красивої картинки навколо, радію кожного дня, тому це велика частина вибору. Клімат ще дуже подобається, океан, вибір їжі добрий, гори прямо в місті з одного боку і кордон з США з іншого. Тут ближче до Європи в тому плані, що коли ти сідаєш в машину, ти можеш швидко дістатися чогось цікавого, в який бік ти не поїхав би: острів Ванкувер з Вікторією - європейський вайб (та інші острови), Вістлер - не просто гори, а траси світового класу, Оканаган - пустельний клімат, США - там що хочеш , картинка буде змінюватись досить швидко
-
Там саме Harrison Hot Springs resort класний, не знаю чи ви були на ньому, але реально варто на вихідних почілити
-
Доречі так, коли кожен день бачиш красу то стає аж приємно на душі) Виїжджаєш зранку а тама гора Рейнір в хмарках, їдеш по дорозі і милуєшся
-
Саме так! Я просто окремо це виділила, бо від багатьох чула, що вони до краси звикають. Ось живе людина в Римі і не дивиться взагалі на будинки вже, звикла. Це у кого як.
-
Я не стільки хотів у БС, скільки звалити з Торонто. В нашому випадку, Канада самий швидкий варіант отримати +1 паспорт
23 Jan 2023, 01:02
573369/635720
about 2 hours ago