(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Іспанії ніколи не був, тому не можу сказати
-
Я в Парижі був, так що б не збрехати разів більше 100 за 12 років. Як не подобався з першого разу, так і досі не подобається.
-
@evgeniakasian все як і завжди, дуже індивідуально.
-
Я вам цитату зі статті навів, не про тимчасовий а постійний. Щось не можу знайти де про Вон чи інші постійні локєйшен вони казали. Де ви таку інформацію знайшли?
-
І звісно ж коменти про страглінг Canadian taxpayers
-
Nice Canadians
-
Доброго дня Спеціальна пропозиція для вас! Встигніть купити найкращі продукти за чудовою ціною! У нас для вас чудові новини – при покупці продуктів у нашому магазині, магазин вам платитиме гроші!!! Чому варто вибрати нас? Ми пишаємось якістю наших продуктів. У нашому магазині ви завжди знайдете натуральні та перевірені товари за доступними цінами!
-
Нічого не нагадує? )
-
Я теж канадосів не дуже розумію. У них при владі 10 років одна і та же людина. За ці 10 років стало набагато гірше з усіх соціальних фронтів. Канадці замість того щоб обирати нормальних політиків, більше будуть жалітися що все погано в інтернетах. А якщо почнуть бунтувати на вулиці - позакривають та арештувати усіх хто проти - бо то все «куплені маргінали». Єдині протести що можливі - мирний марш голяка або з ширкою в руках. Самі буйні тільки ті що приїхали з інших країн нещодавно, але і виглядає це все дуже огидно.
-
західна освіта та західні еліти що слабо протистоять тупому популізму....
-
не понял
-
Стоп, а как же западные демократии
-
По кількості голосів один виграв, а по кількості округів - інший
-
О, так це ж останні вибори в Канаді таки були
-
Це там де люди голосують по окружному принципу і виграє кандидат від партії котрий набрав меньше голосів?
-
Скорее а как же "власть народа"
-
Що це значить? Західні демократії - парад голяка, марш наркоманів, майдан безхатьків?
-
Виїхали з одної України в іншу ))
-
Ті взагалі досі рахують деякі штати так наче там раби живуть і рахують їх голос за половину свого ))
-
Тюрма з посиленим годуванням
23 Jan 2023, 01:02
573391/639262
2 minutes ago