(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не є якийсь талант чи досвідчений , навіть не тестами нічого не покриваю) Тому дуже сумніваюся , що мене захочуть брати ) Мені би на інтерна десь попасти ) Ви Рубіст так розумію , скільки часу шукали роботу і який досвід маєте ?
-
Мені в іншому чаті людина відповіла , що шукав роботу 2 міс. З комерційним досвідом 3 роки. В мене схожа ситуація , тільки комерційного досвіду не маю і на Рубі)
-
Всім привіт, таке питання, чи є якісь шанси знайти роботу в Канаді з комерційним досвідом (2 роки): 1) PHP, Laravel (1.5 роки) 2) Nodejs, TypeScript, Nest, Express (1 рік) 3) Sql, Redis, Rabbit English: b1 P.S. зараз в Україні, але як буде змога, хочу поїхати в Канаду.
-
Я завжди роблю тільки так, як добре для мене особисто та моєї родини. Часи коли я займалася рятуванням бізнесів, де моїх грошей нема, давно минули)) Звичайно, симпатія до компанії теж вагомий фактор. Тому - залежно від того, який саме ризик несуть «важкі часи». 1) Якщо важкі часи - це зменшення прибутків й ризик полягає в тому, що компанія готова мені порізати ЗП чи звільнити - то я не буду до неї loyal. Бо це може бути тільки в два боки. 2) Якщо на кону існування компанії, але за мене готові триматися і від мене щось реально залежить - можу поборотися. Але це тому, що в мене є запас грошей та я не страшенно пострадаю, коли все навернеться - роботу знайду швидко. Якщо ж запасу нема, або в мене така позиція, що шукати буду довго, та це фінансовий ризик для мене/родини - вибачайте.
-
VANCOUVER, Canada’s biggest drone show : Bright Skies powered by Best Buy Where: West promenade & North Point of Canada Place When: December 2 & 3, 2022 at 6:00 p.m. This holiday season is about to get brighter because Best Buy will be lighting up the skies with Canada’s biggest drone show on December 2nd & 3rd at Canada Place! With over 300 drones moving in synchronization, the breath-taking spectacle will be the biggest of its kind in Canada and tell a holiday story. Join us for this free, family-friendly event on the west promenade and North Point of Canada Place.
-
Именно
-
Угу, це якщо юзати анотацію. Якщо використати статичну змінну і вручну стартувати буде працювати один контейнер на всі тести.
-
Он пересоздается при каждом новом тестовом классе, что-то такое прочитал
-
Наскільки я пам‘ятаю @Container сам стартує докер контейнер. Не потрібно юзати статик блок. І ще @Container не використовується зі статик змінними. Більше інфо тут: www.testcontainers.org/test_framework_integration/manual_lifecycle_control/
-
Кароче помогло удаление анотации @Container и возможно добавление .withReuse(true) к контейнерам( протещу когда-то(нет) ) Вообщем документация у ТестКонтейнера козлячая, тяжело искать инфу
-
Какой конфиг, нет конфига хахахаха Все в том pastebin, он прям в конфигурацином классе идет с тестконтейнером