(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ух, дочитав, цікаво канеш
-
Якась там війна десь там далеко, кому то цікаво? Цікаво що відбувається ближче :) хто як вихідні провів та як справи :)
-
В нас ні. Мій менеджер тіки питав що там і як, бо знає про події тіки з новин. Але то було спочатку, як мене захайрили, а так то і ні. Нікому не цікаво :)
-
Як мене захайрили, то власник компанії попросив мене розповісти про те як я потрапив у Канаду і я відмовився. Розповідати про те що пройшли зовсім немає бажання. І ще, вони всі таки позитивні на олл хендс, і я такий думаю, щас я вам буду розповідати про війну і всякий треш, ага
-
розкажеш а потім половина колег зразу вигорить і в депресняк впаде від такої інформації, ще й винним будеш)
-
Мені треба щоб хтось десь розписав шкалу абюзу. Припустим ти новенький менеджер, пройшов курси, прийшов менеджети якусь команду. Треба ж розуміти що абюз а що беспрєдєл: - якщо ти вимагаєш з людей працювати по 8 годин без передиху - точно абюз - по 6 годин (2 години в день на попити чай) - трошки абюз - по 4 години - нормальна робота - по 2 години - отлічна робота - взагалі не вимагати роботу - беспрєдєл
-
відписав в лічку😁
-
це самоабьюз, бо це ти себе заставляєш таски вчасно робити замість "нюхати осіннє повітря"😁
-
💯 все одно ніхто не слухає, а просто чекає поки закінчиш щоб сказати "oh that's terrible, I'm so sorry" на всі випадки життя починаючи з "не виспався сьогодні"
-
Хмм, мені на кухні розказували, як в місцевому їхньому храмі збирали речі, гуманітарку, шо аони долучилися, розказували, що в групи сусідів був клич, хто може захистити українців на якийсь час, і. т. д. Один місцевий раз в чаті написав шось типу: "я нагуглив список драгодіцних фондів в Україні Я просто його тут." Ну і всякі розмови на кухні хто шо думає, або питали шо я думаю і т. д.
-
Или возьмем больше чем можем сделать и потом не вывезем что-то
-
Потому что планируется капасити же?