(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я ж про це і говорю)
-
Давно пора подивитись, бо раптом що - у русні все готово, а у кого ще все готово? Ні у кого
-
У них теж консульства чоловіків не обслуговують?)
-
👍 Згоден До того ж шо сша шо інші можуть подивитись і такі "боже в нас тільки 10лямів снарядів, а у русні 200лямів і дешева робоча сила на заводах, треба клєпати снаряди і швидко"
-
Папки про біолабораторіі якщо вони є
-
Які біолабораторії?
-
Про біолабораторіі цікаво подивитись
-
Чула навпаки від деяких політологів що розйоб орків погано для Китаю бо незрозуміло що буде з тією недодержавою, а так якщо в неї успіхи то вони вже з Китаєм співпрацюють
-
Тому вороги абсолютно всі і на кожного є декілька папок одразу: гарні стосунки, санкції, напад з захопленням території
-
Мати план на будь що це ознака адекватності. Ніхто ж не знає шо може раптом статись
-
Це так, точно не відомо що в них там понаписано, але я думаю там якісь сценаристи фільмів про апокаліпсис внесли свій вклад
-
Кльові у них розрахунки
-
Так, Китай просто будував тоді такий комунізм від якого навіть в СССР волося дибки ставало
-
Вони можуть бути і значно більш дикими
-
Та мені ці китайці не всралися, вони можуть бути такими самими як і орки, це ж комуняки
-
От ходять чутки що це стрьомно для сша і тому вони не дали дати пізди русні у 2022
-
прикиньте китай в якого є вся хімічна таблиця, купа територій, газ, копалини алмази і десь пару лярдів людей
-
Чому б ні якщо є дуже багато бенефітів
-
Китай офіційно назвав срср зрадником комунізму коли здох сталін
-
Так обслуговують же, ну, за певних умов
23 Jan 2023, 01:02
573506/633570
about an hour ago