(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Угу, та і пенсіі у всіх великі, в середньому, ну, з певними умовами ж, ті що на спецпенсіях.
-
Теж з таким чуваком спілкувався йому реально цікаво було послухати бо його батьки емігрували в Канаду через війну коли він був малим
-
Гондола топ, кажу як сам турист, який на 2 дні всього прилітав і 1 з них чисто там хайкав наверху, незабутні враження
-
ні, там декілька стежок різної складності і довжини, ми не всі пройшли, але 6 годин там легко витратити)
-
А пиздять нас
-
Mexican stand-off якийсь виходить
-
Привіт! Шукаємо Senior Engineering Manager до мене у відділ. Вимоги: мати досвід з дата проектами делівері, а саме дата міграція, екстракти з нових систем, високий рівень англійської. Якщо когось цікавить, пишіть в особисті меседжі.
-
Не забувайте під боком Китаю Індія, а там теж є територіальні питання до Китаю.
-
дякую) пошукаю інформацію щодо хайкінгу наверху там. я думав що то просто піднявся і назад спустився
-
Та норм - зійшлися б посередині ©😁
-
Тим паче зовнішнє люди там на китайців схожі
-
на iherb.com норм ціни та вибір, на чорну пʼятницю дають гарні знижки якщо не зареєстровані, то дадуть 15% знижки на перший заказ за цією лінкою iherb.co/Vihb1AFc
-
Ну з зовнішньою схожість треба обережно. Канадські індіджос теж мають спільні корені з азіатами
-
так зі штатів, але в мене знімало тільки ціна товару + hst
-
Спасибо, там есть налог на ввоз товаров? Я так понимаю все продукты едут с Америки ?
-
1 день для Вікторії то замало :) На додачу до списку можна ще додати Beacon Hill park, Government House. Fisherman’s Wharf занадто туристичне місце, як на мій погляд
-
Амазон
-
відстрілялася, капець стремно було я в кінці сказала що я перший раз 😂️️️️️️ (може не треба було)
-
Или будет повод для последнего рывка с войной)
-
зробити дизайн системи, де доктор стоматолог буде для пацієнта заказувати всякі штуки, типу капи на зуби ну я, як в тому курсі вчили, все й наліпила - лоад балансер, нереляціонка, s3 для файлів, для статичних файлів CloudFront
23 Jan 2023, 01:02
573556/631019
about 2 hours ago