(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ще там можна в коментах вату піськососить :)
-
та саме отой хруст коли прям по цементу
-
А хруст який? Впевнені шо без підложки? Ламінати різні, бувають такі шо просто самі по собі гівно і звуки видають.
-
В мене з підложкою, не хрустить. Але дощечки гуляють, діра в 1 см. Я думаю дощечки коротко підрізали, і плінтусом перекрили це. Підложку через діру бачу. Але кожного разу коли проходжу, то разом з дощечками "їду". Малому подобається)
-
Метро в Торонто точно таке як в Парижі. Такий самий рівень безпеки. Купа наріков обоссаних, неймовірна кількість психів-стабберів. Хоча ні, у Парижі психів нема
-
Взагалі норма підрізать і закривати плінтусом. Між стіною і ламінатом повинен бути проміжок 1.5-2см) скоріш зʼєднали криво)))
-
Ааа) ну я не спец. Але я таке вперше бачу.
-
Дивився квартиру в Норс Йорку, мабуть найбільш брудна квартира з 10 переглянутих
-
Як так вийшло що джоб дескріпшин взагалі не релевантний? Цікавлюсь, бо думаю якщо я в майбутньому побачу таку вакансію, чи є там якісь зачепки які б дозволили мені зрозуміти що шукають саме фронта
-
Я про кримінал
-
Бомжі є, мігранти є попрошайки є, а психів-стабберів точно нема
-
Та стільки хворих в Європі нема, це факт. Я думаю вони на лікуванні там якщо є небезпечними.
-
Це типу челендж був чи що😝
-
Є там психи, все норм) точніше, неврівноважені гості столиці елегантності)) а Торонто що, теж вже на це горде звання претендує?😝 неочікувано
-
Знов-таки, з Торонто порівнювати не буду, припускаю, що там теж не пускала би. Просто там психи (Торонто), там злочинці (Париж)
-
Їдуть, але мабуть просто так ножами не шпиряють як тут.
-
Але про Торонто казати не буду, я там не люблю метро і не була давно
-
Ну так, вони ж їдуть на метро
-
Я бачила коли вони просто бігали по дахам автівок в центрі. І били вікна. Я була в одній з автівок, позаду діти і це було пиздець як некомфортно.
-
Ми про метро.
23 Jan 2023, 01:02
573762/634469
34 minutes ago