(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тут треба тільки уточнити, це канадійців вже нудить чи поки тільки мігрантів? 😂
-
Шоста!!!!😭 може, вони з вечора там? На оренді економлять
-
Так, я саме про тих, хто не підтримує хайп, вони ж не проти меншин, але просто дратуються, що забагато.
-
Оце я завтра так планую - з дома треба вранці поїхати, в офісі торгувати фейсом лінь, а кава з видом якраз норм. Але я можу так мабуть лише з документами працювати.
-
Тема метро в Торонто розважає? Та там плакати треба😝 ні, краще Париж
-
саме так
-
дякую, обійдемось без родзинок 😂 не люблю родзинки
-
Я не впевнена, що нас взагалі може щось травмувати - ми, українці, досить resilient, доречі, модний скіл
-
То я зрозуміла, тому й питаю, начебто ж тиша
-
Ось же ж тварюки, я знала що щось shady. Кляте Бернабі. Надивляться своїх торернтів та гайда в стабінг
-
Я хотів сказати, мені окремий кабінет дали
-
Люблю офіс. Не люблю сам сидіти. Тоді занадто багато сам з собою часу проводиш. Можна ще і висновок зробити, що не така вже і класна робота)
-
Торенти качають 😉
-
То ти теж по каварням вештаєшся? А чого не любиш офіс?
-
Я прям так і люблю, що б був шум навколо. А сам в навушника з подавленням шуму 🤦♂️ А мені дали свій офіс, взагалі там не знаходжусь (
-
Та пиши they - там один фіг ніхто перевіряти не буде, а шансів може додати :)
-
кому як... для мене офіс це суттєвий мінус в продуктивності через постійний шум і розмови навколо, навіть елементарно неможливість поставити собі температуру яку хочеш
-
ахахаха я так і хочу 2 дні з дому
-
А сам тепер не ходи😂
-
офіс це класна штука я всіх своїх вигнав в офіс на мене подивився сейлз менеджер та всіх своїх теж вигнав нас тепер трохи не люблять)
23 Jan 2023, 01:02
573842/639855
4 minutes ago