(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ти на таких співбесідах коли не страшно пролетіти можеш по максимуму потренувати salary negotiation )) коли ну скажу їм х2 шоб відстали точно а вони взяли і дали)
-
кажуть шо rockauto.com зі штатів буде найдешевшим
-
Вообще судя по тому что ты пишешь в чате складывается ощущение что ты прям очень оверквалифайд для позиции на которой сидишь
-
IRCC дозапитує чи служив чи ні в армії і відповідні підтверджуючі документи. Якщо не служив має пояснити чому.
-
так, я вже поснювати почав) чи ти не розумів не розумів а потім як зрозумів? )
-
Було з використанням Coderpad
-
алгорітмічне було - не супер складне, я боялася що дадуть шось на графах типу BFS/DFS чи якийсь там Дейкстра алгоритм (я це знала, але канєшно позабула), а воно було простіше - одна задача на рекурсію, друга теж шось тіпа того систем дизайн було друге - я боялася, що дадуть щось де треба якась Кафка (яку я не знаю), чи щось про відеострімінг (тут я слабо шарю, помню що Akamai прикручували), а там було подібне до того, як на роботі ми проекти робим, я ж в курсі як ми проекти робим ну behavioral подивимося 😁️️️️️️😂️️️️️️ я перший раз, в мене ніколи не було behavioral, спрошу чатжпт що там хоч питають
-
Worth it
-
Зрозумів, дякую