(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хз, заебісь же, ті хто працюють більше податків принесуть державі
-
Хто як відноситься до того, що підлеглі працюють вночі? Якщо не підлеглі, то просто піри теж цікаво (бачите по комітам, або часу редагування документів та ін). Приклад - вам щось треба на завтра, скажімо, об 11й ранку, і людина робить не сьогодні в робочий час, не завтра з 8 АМ, а, скажімо, сьогодні о 18й, чи то в 23 години, чи навіть о другій ранку. Все робиться вчасно, але дивний таймінг. Пофіг? Чи ні?
-
Видимо человек «нагоняет» упущенное время чтобы попасть в сроки, скорее всего есть причины, почему днем в рабочие часы он это не делал, я бы проговорил бы это 1:1 если бы я был бы менеджер и спросил бы все ли хорошо? Если я вижу, что не все хорошо - тогда давай смотреть что и как. Энивей - выгорание и тд. Искать и онбордить будет дороже
-
С точки зрения человеческого отношения или с точки зрения как это на компанию влияет?
-
Та норм треба бюджет наповнювати. Багато хто б платив і працював, не було б проблем з поставленням на облік і з поступовим навчанням. Зараз ці всі кроки в принципі запізнілідесь так на 2 роки. В 22 можна було норм розробити довготермінову стратегію з ротація ітд. Просто влада теж в свої іпсошки вірила в 2-3 тижні / місяці / півроку
-
Если есть подозрение что это его 2-я или 3-я работа надо менеджеру шепнуть что он ведьма 😄
-
И с аватаркой и без аватарки
-
Если перформит норм то пофиг, если не выгорает и адекватен то почему бы и нет
-
Сам так інколи робив, бо вдень треба було на якийсь appointment, а ввечері відпрацьовував ті години.