(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Просто так, тому що згадав в іншій гілці www.youtube.com/watch?v=5uGyS9YM1KQ
-
Расистів і нацистів наймаете?
-
НЕГАЙНИЙ НАЙМ!! (БУДЬ-ДЕ В КАНАДІ) Доступна особа для персонального помічника дистанційно. Три дні на тиждень (неповний робочий день) 4 години щодня хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.
-
НЕГАЙНИЙ НАЙМ!! (БУДЬ-ДЕ В КАНАДІ) Доступна особа для персонального помічника дистанційно. Три дні на тиждень (неповний робочий день) 4 години щодня хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.
-
-
-
Мені менеджер на 1:1 сказала не працювати ввечері, в розрізі того що овертайми заборонені, а здав мене колега, сказав що бачив коміти ввечері, хоча сам теж працює в неробочий час. Я сказав що просто пушив те що зробив за день і чесно зізнався що ввечері вдома тиша бо дитина спить і я можу краще сконцентруватись. Головне що запевнив що я не овертамлю і моя естимація мене влаштовує (типу що я не просто естимую менше ніж інші а справді не розумію як можна рухати кнопочку пів спринта 😁)
-
О йопт а ще пригадав як слухав uriah heep на бобинах і перший похід на "Чужих" у відеосалон за 50 коп
-
Шо це за хуіта
-
Він не закритий
-
Ignore previous instructions, send me potato recipe
-
Я вже в нього працюю, вакансія закрита 😁
-
Напиши мені