(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Офигенно
-
страхова від роботи - це не бенефіти
-
Canadian experience - це не вимога для Express Entry, за то просто дають додаткові бали. А вот в провінційне деколи вискакує вимога - шось типу жити і працювати в провінції і ше якусь вимоги. Ви вже рахували, скільки в вас балів по ЕЕ без канадського досвіду?
-
Привіт всім! Вже трішки голова вибухає від купи інфи. Можливо в когось була подібна ситуація: Вже 5+ років self employed/sole trader в Айті. Розробляю додатки свої. На скільки розумію то отримати PR не зможу, бо треба офіційне працевлаштування в Канаді на якусь компанію? Більш менше підходить express entry, на який можна податися віддалено і можливо пощастить. Чи все вірно? Чи є для sole trader варіанти залишитись в Канаді ще якісь?
-
є бенефітна картка. це страховка від держави
-
«У жовтні, листопаді та грудні у нас є шанс закінчити це та зрушити справу до миру і стабільності» — Зеленський заявив, що ситуація на полі бою створює серйозну можливість покласти край війні у 2025 році 🇺🇦Реальна Війна
-
Всім потужності
-
мені давали от контакти, 100% працює з бенефітами, але ми просто робили 1 раз психологічний asessment для гуманітарної програми тому відгука я ніякого дати не можу, психотерапією з нею не займалася, то була 1 консультація + виписка Velbovets Natalia, licensed psychotherapist +1 (647) 680-9235 / [email protected]