(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Идёшь спать в 11-12, встаёшь в 7, нормальная тема
-
7 часов сна это роскошь 😄
-
Детей нету чтоли
-
це дуже залежить від людини) не дивлячись на те що я трохи підтримую свій фізичний стан, після 7 годин сну я встаю як побита собака, для комфортного самопочуття моєму організму потрібно мінімум 8, а для відчуття заряду енергії на протязі дня до 9 годин сну))
-
Непоняв, це шо не зеленський диктатор і україна краде гроші? Ти таку іпсошку в срачівню не кидай
-
Я пригадую коли років так 10 назад в одному чатику один псевдознавець машин розказував що нижньовальні V8 не екфективні і годяться тільки на вантажівки. Мені тоді було смішно. А зараз тимбільше))) Цікаво скільки ще зможуть американці витискати пристойні показники із однієї з найперших компоновок двигуна.
-
Спілкувався з рекрутером з приводу сіві. Каже, що ви все робите невірно, що сіві на один листок - це до американців, вони так люблять, а в Канаді не треба скорочувати. Також казав, пишіть в якому ви статусі, типу ворк віза (не всі знають, що таке ворк перміт). Ну і загалом, більше деталей по всьому... 😳 Це зовсім протилежне тому, що "савєтчікі" радять. Навіть не знаю...перероблять своє чи ні...