(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Непоняв, це шо не зеленський диктатор і україна краде гроші? Ти таку іпсошку в срачівню не кидай
-
Я пригадую коли років так 10 назад в одному чатику один псевдознавець машин розказував що нижньовальні V8 не екфективні і годяться тільки на вантажівки. Мені тоді було смішно. А зараз тимбільше))) Цікаво скільки ще зможуть американці витискати пристойні показники із однієї з найперших компоновок двигуна.
-
Спілкувався з рекрутером з приводу сіві. Каже, що ви все робите невірно, що сіві на один листок - це до американців, вони так люблять, а в Канаді не треба скорочувати. Також казав, пишіть в якому ви статусі, типу ворк віза (не всі знають, що таке ворк перміт). Ну і загалом, більше деталей по всьому... 😳 Це зовсім протилежне тому, що "савєтчікі" радять. Навіть не знаю...перероблять своє чи ні...
-
$2350 1 BDR CONDO for RENT on Lake Shore and Bathurst 15 Bruyeres Mews, Торонто, M5V0A7 Може бути мебльована Доступно з 1 листопада 3 хвилини ходьби до продуктових магазинів, ресторанів, бутиків Озеро Онтаріо через дорогу Будь ласка, виправте запит на фотографії
-
Еще не разу с изиаплая не писали обратно
-
Изи аплай то скам 😄
-
Но каждый второй спрашивает ))))
-
При easy apply нет, та и не в каждой апликации
-
Нет. Я кнопки крашу
-
І вказуєте 2 різних імені 😅