(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если ваше не работает - переделайте
-
Рекрутер сказал как бы он хотел. Не больше не меньше. Это не совет как делать надо
-
Я так роблю. Тому що вдень буває купа справ, а коли всі вляглись спати, то можу допрацювати. Гірше було б, якби в мене були строго фіксовані години роботи, тоді б мої діти нічого крім мами в комп'ютері не бачили. Задача зроблена вчасно, на мітингах є, не бачу в чому проблема
-
Якщо чесно мені це все нагадує поговорку «як кроваті не переставляй бордель не спасти якщо шлюхи хуйові» Ну типу суть резюме яка? Показати ваші скіли. Яка там різниця скільки сторінок, чи виділили ви болдом щось, чи секція саммері више едюкейшна і так далі. Я як приїхав в канаду у 2022 в серпні отримав декілька оферів зі своїм дефолтним українським св А в 2024 не отримав жодного, якщо в країні криза і дохуя кандидатів краще за вас, то чи допоможе той шрифт, чи розмір і розташування секцій знайти роботу?
-
Ось це резюме якщо що docs.google.com/document/d/1eOc_hk3bra4TVvtPEp7VJuXQsfxRYlDSP7Wndm_RsTc/edit Шо там по канадським стандартам?)))
-
знайшов англійскій варіант, він навіть краще rearrange the deck chairs on the Titanic
-
та це відомий анекдот. якраз описує таку ситуацію