(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так и дату покупки пиджачка знаешь)))
-
Тому краще селпіп здавати, він легше ( спікінг трохи нервовий з таймером хіба що)
-
У мене така стратегія теж в принципі спрацювала. Middle і High школи норм, район теж гарний. Хоча моя сусідка перевела свою доньку з однієї школи з рейтингом 9.1 до іншої з таким саме рейтингом. Тому що там були діти занадто "mean". Але мені здається, що сусідка трохи helicopter parent. В порівнянні з українськими школами, де були мої діти, в канадських школах взагалі все прекрасно)))
-
10 з 10. Замовляєш, а на наступний день привозять тобі додому 😅
-
Тут можна трохи придратись. Їм не статус важливий в Канаді, а саме те, що людина eligible to work for any employer в якісь часові рамки. А це і вп, і пр, і громадянство. Але так, майже усі питають
-
www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=4034612721 був на технічному скрінінгу, режектнули, знов відкрили вакансію.
-
Просто в точку. Мої думки озвучив. Мені ця дроч з правильним резюме і лінкедін профайлом зараз нагадує курси інфоциган про "думай як мільйонер".
-
Гайз, а в Торонто/Монреаль зараз на вулицях безпечно ? Я розглядав Ванкувер для переїзду, але там якийсь ядерний апокаліпсис з опіоїдними наркошами
-
Що таке ппс?