(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так це реддіт по едмонтону
-
нахіба ти все це лайно читаєш і обмазуєшся ним? дурників всюди вистачає. Тобі укр теми недостатньо для негативу в житті?
-
я натякаю на те, що можна змінити місце на те, де буде менше бомжів, наприклад. Адже ти все одно не можеш ніяк інакше вплинути на ситуацію
-
я так зрозумів там месседж не в тому що єкономіка погана через свободу, і через погану єкономіку бомжі а те що сама свобода створює бомжів
-
Є звісно, може менше бо жорстоко відпизжені, але є. А пиздять що нема
-
ну так, он кажуть в белорусі нема)
-
Может он не хочет ехать по мосту который ещё не дай бог обвалиться может из-за пещеры, которую выкопали бомжи?
-
залежить від місця проживання 😉
-
Якось не матчиться з тим, що в land of freedom з економікою краще
-
бомжі в канаді це геть не те саме що бомжі в украіні
-
Припускаю, що ніхто не хоче. Але яким чином він зменшить свій негативний досвід від бомжів, якщо буде сидіти в тому ж місці і просто про це говорити? Хіба не краще було б змінити місце проживання на те, де не буде бомжів?
-
Не свобода створює бомжів, а неспроможність/небажання щось змінювати в своєму житті. В Україні останні роки регулярно бачив пенсіонерів, що рились в смітнику. Не від рівня свобод, явно.
-
Фейк. Це не ТЦК. Навіть нікого не побили
-
але валяющийся на перехресті зомбі з обісраними трусами це геть інше
-
В Киеве на концерт "Океан Ельзи" приехало около 50 ТЦК-шников для проверки документов у мужчин Какую строчки из песни нужно было подобрать для этой новости?
-
я розумію і співчуваю людям які не мають можливості заробити на оренду життя або іжу
-
Ох, аж скучив за тими їхніми фестивалями сидру і т. д. в Квебеці. Якраз сезон, тре погуглити
-
Купив квиток на війну в прямо сенсі
-
Потужно, сподіваюсь хоч після концерту.
-
поедет в тур по канаде?)
23 Jan 2023, 01:02
575458/643264
12 minutes ago