(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фейк. Це не ТЦК. Навіть нікого не побили
-
але валяющийся на перехресті зомбі з обісраними трусами це геть інше
-
В Киеве на концерт "Океан Ельзи" приехало около 50 ТЦК-шников для проверки документов у мужчин Какую строчки из песни нужно было подобрать для этой новости?
-
я розумію і співчуваю людям які не мають можливості заробити на оренду життя або іжу
-
Ох, аж скучив за тими їхніми фестивалями сидру і т. д. в Квебеці. Якраз сезон, тре погуглити
-
Купив квиток на війну в прямо сенсі
-
Потужно, сподіваюсь хоч після концерту.
-
поедет в тур по канаде?)
-
а з іншої сторони хай гребуть, один концерт, другий, а на третій уже ніхто не прийде, цікаво що тоді заспіває пан народний депутат Слава Вакарчук?
-
Мужики будут выдираться от бусификаторов под припев «Я не здамся без бою»?
-
Там мають продавати бронювання від мобілізації. «Зроби Президента обуреним»(тм)
-
туди ходе тільки тцкашна еліта з сімями
-
интересно, а перед концертом квартала тоже такое будет
-
і не вернеться
-
Та нічого особливо такого, просто с кожної праски верещать шо ось-ось кабзда, мене це нервує. Дуже не хочеться шоб все навернулось. А якшо продам, а воно вгору піде. А якщо не продам а воно навернеться, і так по колу Тобто це проблема не портфоліо а моєї тривожності
-
Донатьте)
-
Верховний Суд остаточно залишив партію "Голос" без державного фінансування. У червні 2024 року НАЗК припинило фінансування політичної сили через недостовірні відомості у звітах на майже 5 млн грн. "Голос" намагався оскаржити рішення в суді, однак суд залишив рішення без змін і тепер воно не підлягає апеляції
-
І? Нова машина буде дорожче на порядок. Чи в чому питання?
-
Бусіфікація національного масштабу
-
Та нє, все зрозуміло, і я з цим не згоден, от і все
23 Jan 2023, 01:02
575470/643264
about a minute ago