(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Малий, йди побігай
-
Не знаю чи було, але це тро барбершоп чи тро ролекси?
-
Може, не прям просити, а спитати «Я хотів би Х, що я маю для цього зробити?»
-
Я щось не поняв, тут в магазинах звичайні очки дорожчі аніж її «модні» за 400€.
-
Та тут у скигликів нічого нового. Хіба в черговий раз побажати малому зустрітись з одним із, і задати всі питання особисто :)
-
так він перформить гірше сп500, чи як якісь не ті графіки дивлюсь
-
QUU - це аналог S&P500 тільки в кадах
-
У мене managed акаунт (тобто не я акції купила, а wealthSimple) я бачу що вони купили таке: - 28% - QUU - 21% - ZEA - 15% - EEMV - 11% - ZFL - 10% - HXCN - 10% - GLOV - 2% якийсь KILO.B Я навіть таких символів не знала
-
До речі теж його книгу прочитав, книга супер
-
Аа. Ну я глянула що графіки схожі
-
QUU це не сп500, це Large Cap Equity Index ETF VFV трекає сп500 в кадах.
-
Коли він приїздив зі своєю книгою в Торонто, була можливість задати усі питання особисто. Зараз йому не до цього )
-
Зате в військовій формі. На передовій мабудь, командирський годинник.
-
Як на мене це неправомірне застосування сили. Можливо він там і морально правий, але якщо у нас кожний почне пищдити іншого за то що він йому не сподобався - це зграя з шаленого макса
-
Тицяючи фак незнайомій людині інколи можна зустрітись із неочікваними наслідками 😁 без оцінки добре це чи погано*
-
Ще оцей дядько має от-от випустити книгу про те як він з азовсталі пішки вийшов до наших, не здавшись у полон www.instagram.com/alex_denali?igsh=MWpkdmwzNjkycnJqMg
-
Та їх там багато схожих, так. Просто по сп500 найпопулярніші це VFV & VOO
-
Хоча відповіді на його питання мене тригернуло - чи я хотів би жити поруч з такою людиною. Розповідав як він пішки ходив і десь в Італії чи десь там, їхала йому на зустріч машина де водій тицьнув йому фак. Він їх зупинив і з його росказу «вони усунули». Спочатку першого вирубив , а потім і другого «за ради прикола».
-
Не ту рашку ти бачив яка зараз
-
Я рашку й так бачив.
23 Jan 2023, 01:02
575655/642655
3 minutes ago