(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас - ні, мені казали, що це доповнення і щоб взяв собі туристичну на перший місяць, поки роблять провінційну. (Я чуть раніше приїхав)
-
Ага) наші так і сказали. Народ тільки обжився більш-менш і тут таке. Ну типу приватна медицина є, але по 250-300 за візит теж не находишся, вже не кажуть навіть про вагітність чи там апендицит, не беручи до уваги всяку хронічну парашу
-
У нас піднімають ЗП тільки раз на рік, і то дивлячись на перформанс котрий менеджер кожен квартал заповнює про твої досягнення. Нема якихось досягнень - нема суттєвого підвищення ЗП. І то, що таке «суттєве» - залежить від самої ЗП.
-
Оце так нежданчик, йоппуюмать
-
Їх ще роблять навіть зараз, все вірно. Але лавочка прикривається
-
В мене коли був опен ворк перміт я зробила ramq
-
Та бля, зламай руку і всьо, жопа
-
Тобто навіть ті що роблять зараз будуть діяти до лютого 25?
-
а звідки інформація? де саме сказали? підкажи, плз
-
Да, тобі - да А чоловіку твоєму не дали б
-
Постдіплом
-
А в тебе опен перміт на основі чого був?
-
Ти казала що Квебек взагалі-то на опен не дає рамк тільки на закритий
-
а ті подачки 2.5% це нахрюк
-
У нас зп піднімають тільки коли міняєш роботу
-
youtu.be/QVL6-n4kjTY
-
Навіть інфляцію не компенсовують? :(
-
Про це говорили в новинах, і потім багато наших питали соц працівників про це і всім підтвердили. Я бігло пошукала на сайті квебеку, знайшла тільке те що у лютому припиняється дія програми і сервіси для українців більше не будуть безкоштовні. Очевидно на це і вказує Квебек В одній з груп шарили посилання: canada-ukraine.notion.site/Accueil-des-Ukrainiens-au-Qu-bec-2022-aujourd-hui-9c9f447662c645b4aef50c56d8ad852b Там є збірна інформація шо-де, там пошукай по слову ramq Документ французською але там зрозуміло
-
У нас для unionized staff підвищення щороку відповідно до collective agreement. Цього року було 5.85% для всіх. Для менеджерів підвищення щороку відповідно до scorecards і переформансу, від 2 до 6%.
-
Ні авжеж
23 Jan 2023, 01:02
575777/639854
5 minutes ago