(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хіба телефон вважається розкішшю? Типу це те що авг людина собі дозволити не може? Значно перевищує ринкову ціну? У мене не вертекс, якщо що
-
Просто цікаво, бо я згадки не знайшов ніде. Можливо тому що його не існує?
-
Якого типу співбесіди тут більш поширені на бекенд позицію, лайвкодінг, сис дизайн, чи більше як на галерах в Україні/Польщі?
-
Вираховується Але не гарантує нічого)) казіно в виграші Я взагалі завжди думала що поки працюєш то страхування автоматично є, але виходить шо ні
-
У детей будет рамк по-любому вне зависимости от ВП родителей. А так да или на закрытый ВП переходить или подаваться на ПР. Ещё можно частную страховку купить. Не знаю сколько стоит 300-500/мес наверное. Ну или может до февраля что-то придумают и продлят. Мне выдали до 26 года страховку, повезло. По поводу хочешь жрать - учи франсэ - не верю что это в Монреале. Дочка в садике за год франсэ и англэ выучила причем очень круто. Свободно может переключаться. Прям как мы укр-рус Но все равно учим франсэ. У меня другая проблема когда мой френч слышат - сразу на англ переходят, жалеют :)
-
Якщо приїхали в 2023, то буде ліміт на зараз - 13500
-
Тфса рахується з року приїзду. СРА покаже тільки ліміт, але слідкувати за вас не буде.