(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти ж пам'ятаєш за що тебе тут банили? Я от пам'ятаю добре
-
Поскаржся мамі - це дуже мускулінно буде з твого боку
-
Смішний ти. Бо я валю звідси. Планую в Канаду, тому і додався сюди знову. Я ж не сиджу по чатах увесь вільний час, обговорюючи новини
-
А може в нього дружина багата
-
Розкажи краще чого з іспанського чату дівся 😁
-
Ноуп) але якщо чесно, то мені приємно, місцеві божевільні мене памʼятають
-
Або може поперли тебе і звідти? 😁
-
Нууу..Якщо в продукт реквайрментах є - треба тестувати :) До тестувальника має пряме відношення, якщо акцептанс крітерії кажуть що щось має відбуватися з реєстром - це треба тестити і писати тести на це =) Але, якщо вимог на це нема, але ПЗ все одно має бути інстальовано на Вінду і є якісь ризики які QA баче - треба це обговорювати з продукт оунером(або кимось иншим хто відповідає за вимоги) і домовлятися з ним які є очікування.
-
В може й ще кудись, тільки на очі не попався 😁
-
Чисто лол 😁
-
Он люди пишуть що у роки своєї молодості в два чати одночасно срати примудрявся 😁
-
Там же багато умов, мінімальна версія вінди, мінімальні рекварменти для хардвара, розрядність вінди, які залежності від інших бібліотек, куди має бути інстальовано, як и т.д. Якщо на проекті норм менеджери, то це все має бути прописано. Але якщо ні - тоді срака 😀 На таких проектах QA завжди винуваті і треба міняти компанію =)
-
У вас наче вийшло що треба 280 на хаусхолд для комфортного життя і покупки апартів в перспективі? Це без дітей?
-
Машина забагато, як на мене. Страхування виходить в 200 (макс покриття, replacement warranty).
-
Чеські українські патріоти як завжди)
-
Утілітіз на кондо, бо в таунхаусі чи в будинку 3х
-
Інет 60 баксів на місяць, якщо без ТВ. Страхування улюбленця також вдвічі дешевше (але то може бути мій кіт vs чийсь песель)
-
Та я дивилася Ленглі все те ж 2200 1бд
-
Ціни трошки впали на аренду
-
Ну на одного в Lower Mainland 140k імхо недостатньо, якщо орендуєш по нинішнім цінам. А на хаусхолд з двох 280 - може й так. Це без дітей рахували?
23 Jan 2023, 01:02
575904/634541
4 minutes ago