(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так я здається читав ці коменти :) і в групах локальних схожі думки читав:) але як то кажуть перший раз це все, і дуже сіра зона по розумінню )
-
На рівні кіндергардену побажання прості щоб адекватні люди навколо були:) , більше там очікувань нема. Але плануючи купівлю житла дивлюся на «а що потім». Поки що єдиний орієнтири на який спираюсь це — рейтинги шкіл. Можливо далі можна буде дивитись що дитині подобається, але поки рейтинги краще ніж нічого )
-
Згоден бувають різні success історії:) але консервативний планувальник, і історіі успіху аутлаєерів я б не використовував для свого планування ) але кльово коли такі діти можуть зробити такий ривок )
-
Ні, звичайно, я просто про те, що залежить від дитини. А консервативно я б просто подивилася 1) чи можу я сдати в приватну/з гарним рейтингом школу, що є поряд, зараз чи 2) це саме, але на на старші класи 3) переїхати через 9 років у Ванкувер, якщо там більш цікаві варіанти І все, ризики враховані, а паблік в кетчмент ерії варіант залишаться завжди
-
От доречі для мене це цікавий феномен, чи там неправильно рейтинги рахують, чи у всіх цих родин вчаться в приватних школах, чи ще наплив останніх років і ефект не відображається в рейтингах. Чи там все так погано як цифри показують, і всім навколо пофіг на це, своїх дорослих проблем вистачає
-
Багато хто взагалі не загоняється з рейтингами, це я overthinking. І знов-таки, кажу, що можуть бути класні вчителі в школі з рейтингом 6-7, бо діти такі, і їх вчителі тягнуть. А в приватну здають батьки, яким навчання важливе, тож діти й самі вже розумні чи намагаються такими бути, тому і вчителям не потрібно бути супер