(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От доречі для мене це цікавий феномен, чи там неправильно рейтинги рахують, чи у всіх цих родин вчаться в приватних школах, чи ще наплив останніх років і ефект не відображається в рейтингах. Чи там все так погано як цифри показують, і всім навколо пофіг на це, своїх дорослих проблем вистачає
-
Багато хто взагалі не загоняється з рейтингами, це я overthinking. І знов-таки, кажу, що можуть бути класні вчителі в школі з рейтингом 6-7, бо діти такі, і їх вчителі тягнуть. А в приватну здають батьки, яким навчання важливе, тож діти й самі вже розумні чи намагаються такими бути, тому і вчителям не потрібно бути супер
-
Та зрозуміло, абсолютно правдиве твердження. Але будучи сам із середнячкової школи в Чернігові бачив як воно все простіше і продуктивніше йшло людям з більш кльовими шкільними бекграундами. В середньому. А так були і зірки що із сільських шкіл приїхали і «я читав книжку по програмуванню доки пас корів»(с). Для себе бачу стратегію поки що просто постаратись купити житло поряд з адекватними кечментами (нажаль, 8-9-10 поки що поза межею планування) ну і придивлятись що дитині заходить.
-
«У нас» зараз це в порт муді :) Острів це я більше про розгляд варіантів де в мортгедж влазити коли прийде момент :) до наступного року це все гіпотетичні ментальні вправи по плануванню де жити гарно буде. Ненульові шанси що просто кондо десь в трай-сіті, та й продовжимо звичне уже життя)