(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аа, так новеньких я кучу разів онбордила, тех-токи робила в компанії, документаціі написала тонну, технічні статті. Але це все входило в мої обовʼязки. Я думала це питання саме про кейс коли ти по власній ініціативі людину взяв вирощувати, я самостійно нікого не вирощувала якщо не просили
-
Хей, підкажіть яку (бекенд) базу даних використовувати для пет проектів, щоб безкоштовно було. Знаю firestore, MongoDB. Є ще щось? Якщо це найдешевше, що з них двох вигідніше?
-
Бонусом можно його ж використовувати як vpn, як власний поштовий сервер, як веб фтп та шо ще заманеться
-
8 баксів на місяць за маленький VPS та підняти на ньому хоч mysql, хоч postgres, хоч mongo, хоч шо ще? 😊
-
gmhost.ua/en/vps
-
шось там з хецнером було не гаразд, вже не пам'ятаю, шо саме, в мене є кілька на gmhost в різних локаціях, та пару лінод, але ті кращі, але дорожчі
-
Аееее нє ) це просто віртуальний виділений сервер з обраним тобою дистрибутивом лінукса, з яким ти потім робиш шо хочеш ) Під кожну окрему таску (встановити mysql і тд) - окремі мануали
-
+1 Я для хобі юзаю hetzner <5 евро за ARM, 4RAM 40Gb ssd www.hetzner.com/cloud/
-
Дякую. Це не зовсім те що я шукаю, але ти так гарно його промоутиш, що я б почитав, що воно таке. Скинь будьласка, якісь чи відео, чи кодлаб, щоб ознайомитись.
-
ага