(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вибач, дайджест знов не випустили😀
-
На футболку зараз досить тепло
-
www.uniqlo.com/ca/en/products/E449753-000?colorCode=COL30&sizeCode=SMA002 ось це накинути на зараз. Воно не товсте, пухнасте просто
-
Жителей Польши возмущают молодые украинские беженцы, которые ездят на дорогих автомобилях и проводят выходные в пятизвездочных отелях, - министр национальной обороны страны Косиняк-Камыш в интервью изданию Interia По его словам, это несправедливо по отношению к полякам, которые работают на льготы и пособия и образование для украинцев, "не говоря уже о поставках оружия и другой помощи". По данным на конец мая 2024 года, в Польше проживало более 900 тысяч граждан Украины. К концу года число украинских беженцев в республике может достичь 1,1 миллиона.
-
Щоб як і раніше, коли якась срачка, всі бігли купувати долар. Бо що? Бо долар це база на якій стоїть світ. Остання надія коли раптом що.
-
Я не хочу перевіряти, ризикувати, сподіватись. Я хочу щоб все напевне залишалось стабільним.
-
Так, та нещасна «спроба перевороту» навіть в порівняння не йде з тим, як країну перековбасило з BLM. Я про реальні наслідки
-
Підкажіть, куди кидати оголошення про рент квартири ?
-
Нема візи в штати, бюджет до 8к+-
-
Хочу уточнити, що термобілизна від Uniqlo найлегша за зігріванням. А взимку середня за зігріванням
-
було круто
-
Ще є портал де можна подивитися свій акаунт
-
en.wikipedia.org/wiki/Burisma
-
Краще за все зателефонуйте їм щоб дізнатися статус вашого msp. Бо там ще може бути waiting period
-
без проблем, просто не спіши себе записувати в "адекватну частину світу" 😂
-
З закритими очима бачу брехню, маніпуляціі, пересмикування і тд
-
Дядько, я прочитав перше речення і далі навіть читати не буду бо ясно стало
-
звичайно, це ж у 2014, коли рашка анексували території України, якраз був сраний Трамп при владі!!!! А ні, чекай, це був справжній друг України, демократ, Обама... звичайно, це ж з 2017 по 2021, коли світ був ВІДНОСНО стабльним (не враховуючи ковіда), коли для України США розширили військову допомогу, дали Javelin, це мабуть при владі в США був якийсь справжній друг України, якийсь демократ. А ні, чекай, це був сраний фашист Трамп!!!! звичайно, це ж у 2022-2024, коли рашка почала повномасштабне вторгнення, а США у відповідь дають крапельну допомогу Україні; коли почалась війна на middle east, коли Китай ось-ось анексує Тайвань, КНДР відправляє своїх солдат воювати за рашку — це мабуть сраний фашист Трамп при владі в США, не може навести порядок!!!!!! А ні, чекай, при владі в США справжній друг України, демократ, Джо не дам стріляти по росії Байден.... Але винний у всьому Трамп!11!!!!11!!! Надіємось що в США оберуть чергового друга України, демократа, супер-компетентну Камалу Гаріс!!!! І тоді все буде у світі стабільно-стабільно, а в України потужно-потужно 💪💪💪
-
Але до чого тут вибори та трамп
-
Нагадало індо підхід пушити в усі щілини, навіть не релевантні, або кудись влізти на інтервʼю.
23 Jan 2023, 01:02
576994/643309
10 minutes ago