(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хз, не бачив такої інфи. Кому вона нафіг потрібна та Мрія? це просто дорогий понт, який збудували в СРСР, де любили все велике, щоб наздогнати і перегнати Штати. Китайці офіційно і неофіційно отримали все, що хотіли і на цьому Ан закінчився 🤷♂️ До речі, це все є у відкритому доступі. Тут не потрібно бути якимось таємним агентом зі знанням секретної інфи, які бачили все тому, що працювали там, де треба, але нікому нічого не скаже, бо це секретний секрет. Та інший дешевий булщіт, як деякі клоуни тут в чаті із себе видають 😃
-
@six0four Я якраз працюю в Salvation Army на сортуванні одягу, поруч зі мною ціну вказують і вішають бирку з ціною інші співробітники. Ціни більш ніж реальні, часто покупці з повними пакетами виходять. Не так, що б по кілька кг як в Україні в секунд хендах, але не 1-2 речі максимум, а більше купується за раз.
-
Так що треба за 50к в рік працювать щоб не бути найдорожчим з 12 років досвіду
-
Я спочатку пропустив, подумав як джавеліни не згадали. Just to be clear - байден і Обама ще ті підри. Але ну ріллі Трамп? Дав джавеліни. Якраз недавно вийшло чергова книжка, як трампа ставили на розтяжки щоб він дав ті джавеліни.(Шукати не буду - думаю Гугл не заблокований ні в кого) Трамп це тупо емоційний куколд, якого трохи обмежували інші адекватні респи і так званий діп стейт.
-
Дякую