(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як в Оттаві з роботою ?
-
З собою багато немає, тому дуже в цьому сумніваюсь. 10к я думаю на місяця 2-3 максимум вистачить і то... хіба що відразу піти на якісь підробітки чи хоть куди
-
ну останнє шо я бачив він збирався в європу зуби робити і на пляжах десь чілити
-
десь півроку назад тут був Даня який жив в галіфаксі і лейофнувся з майкрсофту, він гарно розписував життя там)) tl;dr - крім китів нема нічого ))
-
Я якраз в айтішці спеціалізуюсь (10 років досвіду в цілому), але я сис адмін.. зараз в Оттаві, жив тут 7 місяців у хостів і за цей час так і не знайшов нічого в Онтаріо, від слова зовсім, хоча відправляв де тільки можна. Надіюсь в іншій провінції буде з цим краще. Мушу зараз обрати і рухатись, тому що тут сидіти вже немає можливості
-
Я б не ризикував, можна поїхати, де дешевше, і звідти шукати. Або кімнату знімати поки роботу не занйдеш
-
Я не вижу смысла вообще уезжать из онтарио,там есть куча программа для скилл воркер к примеру девушка может выбрать из того перечня для пр , а другой человек фокусируется на работе типо айти . И с айти по тех стриму по экспрес энтри взять пр . Потому что в Альберте лавочка по ПМЖ закрылась, мы с девушкой успели залететь .