(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
Ми переїхали в онтаріо місяць тому. Ну який досвід - чоловік продактом в тех роботу не знайшов. Я роботу в марткетингу знайшла швидко, але то був такий треш і я дещо даунгрейднулась по позиції. Потім ми знайшли віддалено гарні проєкти з європи, але з такою різницею в часі з ванкуверу працювати неможливо. Влаштувались через ремоут.ком, сплатили податки які треба в канаді, я звільнилась з роботи в БС, переїхали в Онтаріо. Живем щасливо, роботою в канаді зараз не страждаємо вже.
-
ну да, вони там тягаються
-
Их наняли по этому признаку. Ну ясно что не всегда и везде, нет. Но бывают случаи.
-
так а шо ти намагаєшся випитати? це факт шо в бс найдорожча нерухомість, відкриваєш realtor.ca та й дивишся
-
Я перевірив😁💪🏻робоча, можна через Гугл знайти цей сайт) там публікують ремоут позиції по різних країнах
-
Це телеграм додав посилання, не я. Сервіс називається remote.com
-
Так а что делать если иногда девушек нанимают не взирая на скилл, для разнообразия?
-
Блін, крута історія 😅Так а довго ви там були? Де саме жили і як взагалі обставини з житлом? Бо всі лякають цінами)
-
Я ось цей проходив embrace-autism.com/raads-r/ Дізнався що я аутист)))
-
Якщо через них працювати, треба платити сервіс фі і податки. Але такий досвід для експрес ентрі рахується, для провінційних програм - ні.
-
Ціни на житло вище ніж в Торонто, хоча трохи впали. Однушку рік в коквітламі знімаємо за 2500. До цього однушку рік в Порт Муді знімали за 2375+100 паркінг. Але то гарні нові будини і однушки із деном.
-
Ми жили в там 2,5 роки майже. В Ванкувері місяць, в Бьорнабі трішки більше року і в Коквітламі рік. Знімали кондо в Ванкувері, танухаус в Бьорнабі і будинок в Коквітламі. Ціни так, будуть трошки вищими ніж в GTA. Але звісно що все залежатиме від деталей і локації.
-
найс, вітаю!