(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А для того щоб писати код треба інтеллект? (Я не про фронтенд якщо що)
-
Дякую, поправлю 👌🏻 Лінкедин є, але я його не вказував в резюме
-
Я розкрию, тому що мне постійно пишуть. 1 check your wording on resume worded 2 include keywords in job titles and in your current title. For example, John Smith | GenAI | CV | Optimization 3 Tags in past roles 4 Add connections in your line of work and from companies that hire 5 Follow people in your line of work, repost what looks interesting. Join groups in your line of work 6 post your own stuff. If there is an interesting paper /approach etc, post it and repost in proper groups Не впевнений що саме з цього спрацювало, але пишуть
-
Фронтенд это искусство. Мы художники.
-
Писати - треба Генерувати - ні 🤷♂️ Незалежно від сфери застосування, мови, фреймворків і всього такого іншого Колись ти зрозумієш, шо генеративні моделі не можуть згенерувати шось, чого не було раніше, і чого не було в паттернах та датасетах, на яких вони тренувались Інша справа, шо значна кількість розробників саме "генерує" 🤷♂️
-
Тобто якщо в майбутньому гпт зможе згенерувати код який люди намагались, але не змогли, то який ти зробиш висновок? А) ну напевно в гпт є інтеллект Б) ну для генерування/писання коду інтеллект не треба В) ти настільки сильно в це не віриш, що якщо це відбудеться, будеш думати що ти спишь, або ти бредиш під наркотою/температурою, або новина це брехня, і це люди писали але кажуть що гпт Г) перейдеш в денайл режим, і код не такий, і таска тупа, і люди могли б написати, але просто не хотіли?
-
То все таки, яка відповідь на моє питання?
-
У тебе вражаючий талант нести ахінею І ще один - незважаючи на десяток роз'яснень, як саме шось працює, відмовлятись це зрозуміти та продовжувати наділяти шось рисами, яке воно за визначенням мати не може. А якщо в майбутньому у бабусі виросте сам знаєш шо, то вона вже не буде бабусею, га?
-
А хто саме тобі пише, і чи веде це до чогось корисного? Бо мені теж багато індусів пишуть, але це майжу нікуди не веде, тобто навіть до скрінінг колу не доходить І ще цікаво з яких локацій тобі пишуть? Бо я зараз шукаю роботу і готовий поїхати в любий штат сша, але в профілі в лінкідіну написав сіетл, і пишуть зазвичай звідти
-
Це відповь В?)
-
Твоя реакція на цю новину?