(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я взяв в найк, до війни десь за 9 тисяч, буду ще мінімум рік-два, а то і більше носити))
-
Коротка відповідь: Д) Ти шо, ідіот? ) Довга відповідь: Коли деяка AI технологія зможе писати код (малювати картини, писати вірші, відкривати нові закони фізики, ...) не на основі тренувальних даних та предикції паттернів, а шось повністю нове - вона вже не буде називатись GPT, тому що GPT - це Generative Pretrained Transformer. В основі цієї майбутньої технології будуть інші принципи (такі, як true self-learning, generalised cognitive abilities та інше), які будуть застосовані окремо чи, ймовірно, разом з існуючими GPT моделями, і цілком можливо, шо openai (чи хтось інший) продовжать називати її 'chatgpt' simply for brand recognition purposes, що зовсім не відміняє факту твого нерозуміння технології сучасної.
-
мені цікаво чи квантові компи якось заенеблять GI
-
gpt не самонавчається, так що ще далеко де інтелекту
-
окей, давай замінимо GTP на LLM чи має LLM інтелект?
-
У мене рук для фейспалмів вже не вистачає Що таке, на твій погляд, LLM? Чим відрізняється GPT від LLM? Що з них є сабсетом іншого?
-
то була "формула миру", то їздив по країнам підписував "безпекові гарантії", тепер ось це
-
якесь відчуття дежа вю
-
підкажіть плз адекватну апку для відстежування погоди. зараз використовую додадок ві yahoo. працює круто, але він не дає інформації про вітер, тож бувають випадки коли мені на рибалці при забросі приманка ледве не в лице прилітає.
-
стандартна апка ios?
-
щоб писати код не треба, а щоб зрозуміти що замовник хоче і як то зробити - треба
-
ви що мажори, у мене два пуховика по 3тис грн ))) 😂️️️️️️ один зі спортмастера інший з інтернета
-
А чи треба інтелект щоб писати код?
-
а то завтра трамп пообіцяє заборонити аі бо воно розумне
-
Назви вже скоро закінчаться...
-
більше грамотності у людей - менше дурних рішень і популізму
-
це дуже правильні питання
-
Та можливо замість фейспалмів просто відповів би)
-
це не дає їй інтелект людський, але це вже сіра зона яку і називають зараз General Intelligence
-
Тобто хочу зробити підсумок А) щоб писати код треба інтеллект (але ти розділив код на два вида, «генерований» де можна і без інтеллекту, і написаний, як я зрозумів щось новітне? Де інтеллект треба Б) гпт/ллм не мають інтеллекту
23 Jan 2023, 01:02
577696/637518
less than a minute ago