(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
підкажіть плз адекватну апку для відстежування погоди. зараз використовую додадок ві yahoo. працює круто, але він не дає інформації про вітер, тож бувають випадки коли мені на рибалці при забросі приманка ледве не в лице прилітає.
-
стандартна апка ios?
-
щоб писати код не треба, а щоб зрозуміти що замовник хоче і як то зробити - треба
-
ви що мажори, у мене два пуховика по 3тис грн ))) 😂️️️️️️ один зі спортмастера інший з інтернета
-
А чи треба інтелект щоб писати код?
-
а то завтра трамп пообіцяє заборонити аі бо воно розумне
-
Назви вже скоро закінчаться...
-
більше грамотності у людей - менше дурних рішень і популізму
-
це дуже правильні питання
-
Та можливо замість фейспалмів просто відповів би)
-
це не дає їй інтелект людський, але це вже сіра зона яку і називають зараз General Intelligence
-
Тобто хочу зробити підсумок А) щоб писати код треба інтеллект (але ти розділив код на два вида, «генерований» де можна і без інтеллекту, і написаний, як я зрозумів щось новітне? Де інтеллект треба Б) гпт/ллм не мають інтеллекту
-
я вірю в те що машину можна навчити так само діяти
-
людина щось придумує на основі власного досвіду, застосовуючи відомі їй методи прийняття рішень з однієї сферу на іншу, де цього ніхто не робив раніше точно таким чином
-
що таке винахід?
-
psychclassics.yorku.ca/James/automata.htm
-
Я питає чи треба інтеллект щоб написати новий код, який раніше не був написаний
-
Ну це ти пишешь про видає код який був людьми написаний раніше
-
Відповідаю: GPT - це OpenAI-specific набір LLM, побудованих на конкретній архітектурі. Google Gemini - це інший набір LLM, також transformer-based, і тд Всі відповіді вище однаково застосовні для 'GPT' та для 'LLM', які б вони не були - мультимодальні, з RAG, агентами, і тд, це все ще мовна статистична предиктивна модель
-
що таке бути розумним
23 Jan 2023, 01:02
577704/638222
3 minutes ago