(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут буде смішно: Мені в Порт Муді, чоловіку у Коквітламі. Чому Порт Муді: є в прогулянковій доступності рокі поінт, ближче до бантзен лейку, українська кафешка поруч, пріємно гуляти. Чому Ковітлам: вся інфраструкра ближче і більше її. Але тут ще залежіть від конкретної локації в Коквітламі, ми живемо у Вест Коквітламі, то мені дуже і дуже не вистачає місць де можна пішки прогулятись, хіб що в лохід молл, або у сейфвей сходити 🥲
-
ну і ще недолік Порт Муді - багато житла або біля хайвею (дуже і дуже шумного), або залізниці, або скайтрейну, або все разом))) У Коквітламі набагато більше спокійних тихих дворів
-
Де послухати?
-
❗️«Блять, я всеми фибрами души ненавижу хохлов»: у Києві СБУ затримала чиновника "Укренерго", який відповідав за охорону стратегічно важливих об'єктів. За даними слідства, в розмовах з колегами він виправдовував дії РФ, у тому числі обстріли енергетики, "вихваляв Кремлівський режим", "мав сумнів про існування держави Україна", "виказував бажання масового вбивства українців". За інформацією ЗМІ, мова йде про Олега Грибенка, керівника департаменту безпеки НЕК "Укренерго". Йому світить до восьми років ув'язнення з конфіскацією майна. ㅤ 👉Запропонувати новину 👉Підписатись: @kiev_levyy_bereg