(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Трохи схожа ситуація в мене з переїздом в сіетл, напевно я буду ризикувати
-
Все одно перший релізний білд буде працювати як лайно
-
Ну ми так і думаємо роботи в принципі, щоб мінімізувати ризик витратити всі гроші і нічого не знайти
-
Звучить охуєнно, але якщо спитати як та людина переживлаа то все, і як жила в моменті, то може все не так круто буде 🙈
-
Їхали без джоб-офферів (помилка намбер ван), але чоловік не пішов із минулої роботи і ідея була в тому, щоб шукати роботу по черзі (крутий мув намбер ван), мали подушку (крутий мув намбер ту), думала, що швидко знайду роботу і можна спокійно йти із своєї мунилої компанії перед релокейтом (помилка намбер ту). Шукала роботу 7 місяців: чоловік шукав 5 (сініор нод джс). Якщо немає подушки, яку можна спокійно довго витрачати - 20к-30к, то я б може їхала без роботи чи офферів.
-
хто як, хтось зрозуміє - що то була крута стратегія для нього і все правильно
-
Тут ще треба розуміти, що всі ми дуже різні в плані вимог до комфорту, флексібіліті, кар’єрних очікувань і т.д. Якщо вам окей знімати кімнату із купою руммейтів на перший час або квартиру дуже стареньку і десь дуже далеко від Вану, то можна спокійно і у БС їхати і планувати 5-6к витрати на житло на 2-6 місяців (дуже залежить від локації, формату та ремонту). Можна користуватись фудбанками і зменишити так чек на продукти. Короче, люди сюди і без 10к приїзжали і якось рухались, але можна і правда посидіти десь більше в сек’юрності і комфорті, а потім вже їхати під роботу.
-
Повністю згоден. По ідеї тут немає правильного і не правильного рішення
-
Хмм
-
Але з роботою тут дуже туго, одна й найбільших безробіть по канаді, і айтішної дуже мало
-
І можливість машиною потім переїхати в бс
-
2 неділи безкоштовно готель, одні з найнижчих цін на квартири в канаді
-
Яб ще порадив би едмонтон