(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти про що
-
матеріал вже є в наявності
-
Мені цікаво, хто буде нам Уран збагачувати, Північна Корея?😀 та Плутон виділяти. Крім цих дрібничок, все майже готово
-
МІЙ ДРУГ Зеленський хоче ЯДЕРНУ БОМБУ! Можу його зрозуміти - всі мої найкращі друзі мають NUKE. Але я сказав: "Володимире, не поспішай!" У мене є ЩОСЬ КРАЩЕ за бомбу. Це називається ТРАМП В БІЛОМУ ДОМІ! Сильніше за будь-яку зброю. Зеленський ПОГОДИВСЯ! Він розумний хлопець, знає, що я єдиний можу ЗУПИНИТИ ВІЙНУ. Камала? Ха! Вона навіть не знає, де Україна на карті! Я знаю - був там, чудова країна, всі мене люблять. НАТО? Можливо. Але спочатку ЗРОБИМО АМЕРИКУ ЗНОВУ ВЕЛИКОЮ! Тільки я можу це зробити. ГОЛОСУЙТЕ ЗА ТРАМПА! @MAGAtramp_ua
-
Цікаві новини для росіян
-
Вони можуть його виробляти як побічний продукт, але my point stands - його потрібно виділяти, це дуже складний процес, потребує величезних заводів та лабораторій, хто нам дасть гроші усе це побутувати (спеціалістів я так розумію з полонених рф наберемо)
-
Лінкдін треба преміум тобі продати, а не роботу знайти. Єдина користь від платформи це побачити, чи є конекти в компанії, куди хочеш резюме послати.
-
Это не блеф
-
Так Северная Корея себя отделила от остального мира. Нас бы уже за руку схватили, это невозможно втайне провернуть. А сейчас обидеться и начать строить - теоретически да, но помощь сразу прекратят, тк мы нарушим международные договора, и денег на это не будет((
-
ненульова вірогіднісь що "а то путін нападе" вже не валідно
-
так вже мова йде що збирається
-
другой вопрос не разбомбит ли это русня на этапе производства (если оно все таки ещё будет)
-
ну бо це було потриндіти про потриндіти в її виконанні 😁
-
Ну слухайте. Тоні старк в підвалі зробив реактор). Хулі нам українцям
-
ой да ну, Иран справляется с Северной Кореей, а ты говоришь что страна которая Сатану спроектировала и построила не вывезет
-
Так, це більше про потриндіти
-
коли мова йде про 2 тижні, то очевидно не йдеться про побудувати
-
Ось невже так кортіло, що на все забив? Або просто нічого не боявся, бо був впевнений у безкарності
-
Заплющити очі?
-
блін фу не репостіть таке
23 Jan 2023, 01:02
578060/637895
about 2 hours ago