(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та щось останнім часом все ламають частіше і частіше :)
-
Да.
-
можна уявити який там трешак твориться коли першим пунктом іде таке
-
Так буде ж комісія, про яку тебе попередив хазяїн, вона і має визначити ступінь зносу. Взагалі це його обов'язок довести, що ти наніс якусь шкоду, за контрактом він зобов'язаний повернути тобі депозит. Якщо тебе щось не влаштує, ти легко можеш подати скаргу в місцевий орган, який контролює оренду. Ти нічого не втратачаєш в будь-якому випадку. Головне, щоб уся переписка і якісь пруфи були у тебе. Перед виїздом зроби фото і відео, про всяк випадок. А на усі ці смс можеш забити болт взагалі, це не твої проблеми зовсім, можеш про ігнорувати і нічого не кенселити, якщо не хочеш🤷♂
-
хелоув! хто розбирається в газових котлах? іноді з приточних труб у стелі тепле повітря в режимі опалення тхне рибою (типу оселедця) біля витяжних вентиляційних решіток біля підлоги в кімнатах звісно ніякої риби немає :) Звідки furnace може брати поганий запах, окрім як всередині житлових кімнат, і де зазвичай знаходиться джерело повітря для горіння газу (бере навколо, або з якоїсь труби з вулиці)? Я живу в бейсменті в будинку, якому 1 рік всього. В mechanical room стоїть 2 furnace (Другий для лендлорда який живе зверху). Запах з'являється не часто
-
до речі, з 2024 року лендлорд ще й interest має повернути на всю суму депозиту (не знаю чи тільки в альберті таке)
-
Я просто запитаю, для себе щоб зрозуміти, чому не повернутися в сторону Європи в такому випадку? Це мені просто ваша думка цікава. Я б точно за 1.4 поїхала б мозгами . Це без осуду, просто цікаво чому таки Канада?
-
я коли читав про це, було вказано чітко 1.6%
-
з вулиці нічого не береться
-
Спрацює якщо після переходу по твоїй лінці вони пишуть про 20?