(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
от же скамери
-
так що напевно стосується тільки альберти. гугли свою провінцію, можливо там свої правила
-
www.alberta.ca/security-deposit-interest-rate-change
-
Всім привіт, в нашій компанії шукають розробників фронт і бек. Ось тут залишу лінки, пишить у приватні, я закину рефералку менеджерам.illumin.applytojob.com/apply/KnXoglEGXK/Solutions-Architect-(Software-Engineering) illumin.applytojob.com/apply/vhPtU1TMTq/Senior-Front-End-Software-Engineer illumin.applytojob.com/apply/jc2RcyA7F1/Senior-Back-End-Developer illumin.applytojob.com/apply/tkD0swWe5H/Senior-Software-Engineer
-
Диво пес :) норм, норм :)
-
У галєри є пара вакансій синьор диво пес гібрид Ван стронг AWS #вакансія www.epam.com/careers/job-listings/job.epamgdo_blt84375318c23e2170_en-us_Vancouver_Canada.aws-cloud-engineer-hybrid_vancouver_canada?utm_source=invite&utm_medium=web&utm_content=job_post_link&utm_term=rfr_WFhYWDQwNjA3NDE0MDAwMzUwODgyMzFYWFhY_srcid_2
-
Ще у 2014, а перший проект без куа був скайп фор веб, мертвонародженна херня
-
Так той... У Майкрософт і так і є, в них нема QA, вони вирішили що девелопери норм будуть автомешн писати і нафіг не треба щось там думати чи тестити :) навіть SDET і тих кікнули :)
-
я поки що ні
-
треба спитати у тих, хто в 2024 звільняв житло
-
Ніт, просто треба ж поділитися :) там взяли 100, тут віддали 60, у звіті написали 5.
-
я уже обрадовался про Ван, эх
-
та про Китченер я знаю, меня туда релокейтить не хотели потому что позиций не было)