(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Багато хто, просто з нашої мильної бульбашки важко розгледіти.
-
Я теж одразу про скандинавські країни подумав, але я жодного їх політичного діяча не назову. Ти про Ульфа цього сам знав чи загуглив спеціально?
-
Виходить гарне загартування провели, і під час релокейту, і під час міграції в Канаду
-
Теж це чула, і з різних країн Європи таке кажуть
-
Якщо вважати, що робота швачкою теж низькооплачувана і досить важка, то я шукала її з квітня 2023 року. Потім з осені 2023 року почала дивитися й інші спеціальності, але так що б не нудно було піднімати тяжкості та інше, що зі сколіозом 4 ступеня важко, не можна робити. В Україні була інвалідність, тут це не вважається випадком для подачі інвалідності. Тож клінінг, різні види візьми принеси, але не прямо вантажник за вагою, що піднімається, теж не підходять. Му працює на колишній роботі, щоб по BC PNP Tech був до Канади досвід і не було "лівих" робіт, які не за фахом розробника. Та й каже, що в той же фастфуд, доставку або вантажником не пішов би. Я знаю в Альберті людей, які в тому ж таки секонд хенді знайшли роботу за менше ніж місяць, мій шлях від перших вакансій швачки і до оффера сортувальником одягу становив 1 рік 4 місяці, якщо рахувати від часу, коли я почала шукати будь-які вакансії, що підходять під стан сколіозу, то 1 рік і один місяць.
-
www.youtube.com/watch?v=2gCk9yBBOUo Tricky video, you can't understand anything from first attempt
-
Це напевно за порушення принципів компанії
-
Зайду з козирів. Нельсон Мандела: вивів країну з апартеїду, в корупції не помічений, народ любить його навіть після правління👌
-
У вас акт прийняття помешкання є? Там має бути чек лист, по ньому приймали, по ньому й виїжджатимете
-
Бруд - що маєш на увазі
-
яких саме принципів? якщо тобі дали якісь перки, які тобі належать по правилам компанії, як то гіфт картки на доставку, то ти вільний їх використати так, як вважаєш за потрібне. Якщо ж там в умовах було чітко прописано, що це тільки для замовлення їжі і нічого більше, то можу погодитись🤷♂️
-
З апартеїду вивела, це важливо. Економічно теж з різні точки зору
-
Тоді в мене ще є козирі, жінка. Цай Інвень
-
та і з ним не все так однозначно було, про нього багато бруду читав свого часу. Ну і я б не сказав, що його політика привела ПАР до успіху, скоріш як раз навпаки
-
Ой, то 20 років… а я чогось подумала 50
-
Ну про Тайвань просто зараз багато, вони stand up to a bully
-
я подумав про Сінгапур або Південну Корею... теж там нікого не знаю
-
Тайвань!
-
А, про особисте - при Цай країна стала першою в регіоні, що дозволила same sex marriage
-
Особисте, так і думала, ну нас це не обходить
23 Jan 2023, 01:02
578332/633871
7 minutes ago